Iti place sa porti camasi roz? Vezi ce inseamna acest lucru si ce impact are asupra femeilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

Barbatii care poarta camasi roz castiga anual cu 1.593 de dolari mai mult decat barbatii care poarta camasi in nuante traditionale.

De asemenea ei sunt mai bine pregatiti profesional, mai increzatori si primesc un numar mai mare de complimente de la colegele lor, potrivit unui studiu recent.

 

Autorii acestui studiu, realizat pe un esantion de 1.500 de barbati, care lucreaza in diverse birouri din Statele Unite, au descoperit faptul ca un sfert dintre cei chestionati au spus ca se simt mai atragatori atunci cand poarta camasi roz.

 

Cei care poarta camasi in nuante de mov si de violet sunt adeseori aceia care au cele mai multe relatii sau aventuri cu colegele lor de birou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Barbatii care prefera camasile albastre au cele mai putine

relatii sau aventuri cu colegele lor de birou. Studiul a reliefat si un aspect important pentru specialistii care lucreaza in departamentele de recrutare de personal: barbatii care poarta camasi verzi sunt cei mai predispusi sa intarzie la locul de munca.

 

La polul opus se situeaza barbatii care prefera camasile albe, intrucat ei sunt cei mai punctuali.