Iti place sa-ti faci SELFIE in ipostaze SEXY? Vezi ce parere au specialistii despre acest hobby!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:33

Psihologii au studiat comportamentul persoanelor care obisnuiesc sa impartaseasca cu ceilalti pe retelele de socilizare fotografii de tip selfie, in ipostaze cat mai mai provocatoare.

Vedete precum Rihanna sau Kim Kardashian au creat o adevarata isterie pe retelele de socilizare, imparatasindu-le fanilor poze de tip selfie, in ipostaze cat mai sexy si mai provocatoare. Cum era de asteptat, multe tinere le imita, facandu-si si ele, la randul lor, acelasi tip de selfie, din dorinta de a fi ca cele doua vedete.

Psihologii atrag, insa, atentia ca acest tip de comportament este daunator personalitatii, in special la adolescenti.

Persoanele care obisnuiesc sa-si faca astfel de tip de selfie, au o capacitate redusa de concentrare si vor nu reusi sa duca la bun sfarsit mai multe sarcini deodata. Mai mult, tinerele care posteaza poze cu ele in ipostaze sexy au o incredere de sine scazuta si pot fi in realitate mult mai putin atragatoare decat se arata in poze.

Cel mai grav este ca tinerele care isi fac public profilul pe retelele de socializare nu constientizeaza la cate pericole se expun.
In goana dupa cat mai multe like-uri sau admiratori care sa le satisfaca dorintele, ele devin o prada usoara pentru violatori, proxeneti, etc.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.