Iti prezentam 5 baterii de cada cu termostat sub 1000 lei, pe care le poti comanda online

Author: O.P.
video Foto(5)

Cand ai schimbat ultima data bateria de cada? Esti multumit de cea pe care o ai in prezent? In cazul in care esti in cautarea unei noi baterii de cada, iti sugeram sa iti indrepti atentia spre o baterie cu termostat. Iti garantam ca va schimba perceptia ta despre dusuri si, de asemenea, te va ajuta sa obtii apa perfecta pentru bai. Nu-i asa ca te-ai saturat sa fie nevoie sa reglezi apa de fiecare data cand faci dus? Poate chiar ti s-a intamplat ca temperatura apei sa se schimbe fara ca tu sa intervii. In plus, suntem siguri ca vrei sa economisesti si apa! Pentru toate acestea, si nu numai, solutia este simpla: o baterie termostatata. In continuare, o sa iti prezentam cinci baterii de cada de pe germanquality.ro, care au preturi foarte bune: sub 1000 lei! 

O baterie simplu de folosit, cu un design modern si cu un pret prietenos este Ideal Standard CeraTherm 50 Baterie cada si dus termostatata. Se bucura de o garantie de 5 ani, comutator automat, perlator Cascade, un cartus cu termostat de noua tehnologie IS si o valva ceramica de ultima generatie. Are manere din plastic cu buton pentru oprirea apei calde si un buton care micsoreaza volumul de apa, fara a afecta calitatea jetului. Astfel, te poti bucura de un dus relaxant in continuare, cu posibilitatea de a economisi apa. 

Daca iti doresti o baterie care sa dispuna de anumite tehnologii, iti recomandam Grohe Grohtherm 800 Baterie cada si dus termostatata. Si aceasta are o garantie de 5 ani, un dispozitiv integrat pentru mixarea apei, divertor automat, aerator si filtru pentru impuritati. In ceea ce priveste tehnologiile integrate, putem mentiona: Grohe SafeStop 38°C (se poate seta la orice temperatura doresti), EcoJoy (care permite economisirea cu pana la 50% a apei), EasyLogic (sistem care permite manevrarea temperaturii si volumului de apa intr-un mod intuitiv). De asemenea, bateria are un finisaj cromat ce o protejeaza de zgarieturi si permite curatarea usoara a acesteia. 

O baie minimalista are nevoie de obiecte sanitare pe masura. Daca esti in cautarea unei baterii care sa se potriveasca intr-o astfel de baie, iti recomandam Hansgrohe Ecostat 1001 CL Baterie termostatata pentru cada si dus, crom. Se remarca prin tehnologia AirPower, care permite combinarea apei cu aer incat sa rezulte un jet de apa cu picaturi bogate, si astfel sa poti economisi un volum destul de mare de apa. Are un filtru pentru eliminarea impuritatilor, valva impotriva refluxului si conectori pentru reducerea zgomotului. De asemenea, suntem siguri ca vei aprecia si termostatul cu oprire de siguranta la 40°C (se poate modifica aceasta temperatura in functie de preferintele tale). 

Pentru persoanele care isi doresc o baterie termostata simpla, usor de folosit si care sa reziste ani buni, recomandam Roca Victoria T-500 Baterie termostatata de cada si dus. Pe langa garantia de 5 ani, aceasta baterie se bucura si de urmatoarele tehnologii: Evershine (pentru un finisaj lucios si rezistent), Quick Reaction (regleaza si mentine temperatura si debitul apei in mai putin de 3 secunde) si SafeTouch (nu permite supraincalzirea elementelor cromate). 

Ultima recomandare din aceasta serie este Ravak Baterie cada si dus termostatata L28 cm, montaj pe perete. Aceasta are indicatori colorati pentru apa, un buton de blocare (pentru a impedica cresterea temperaturii apei peste o anumita valoare pe care o setezi in prealabil) si un cartus ceramic care mentine presiunea constanta a apei. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste baterii ti-a atras cel mai mult atentia! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.