Îți sfâșâie sufletul! Gestul impresionant al unui cățel, după ce stăpânul lui a fost luat de ambulanță

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 dec 2023, 11:14

Ce a făcut câinele pentru stăpânul său

Sursa: Unsplash; TikTok

Cu toții știu despre câini faptul că sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, întrucât ei ne dovedesc zilnic acest lucru, chiar și prin cele mai mici gesturi.

Zilele acestea, un câine din rasa Border Collie a ajuns foarte viral pe internet, întrucât a făcut un gest care i-a șocat pe toți oamenii din online.

Ce a făcut un cățel pentru stăpânul lui

Clipul cu patrupedul a apărut pe TikTok în urmă cu două zile, timp în care a generat un adevărat val de reacții. În filmare se poate observa cum doi paramedici urcă în ambulanță un om pe targă, iar câinele pacientului a vrut să-l însoțească, și el, pe stăpânul mult iubit.

Astfel, animalul loial a urcat în salvare alături omul lui, însă medicii l-au dat jos și au închis ușile. Însă, aceștia nu au apucat să avanseze prea mult, întrucât patrupedul a făcut tot posibilul să-i oprească, arătându-le oamenilor de pe salvare că nimeni nu-l poate despărți așa ușor de stăpânul lui.

Acesta a început să latre și să facă înconjurul ambulanței, care, la scurt timp, a oprit.

În acel moment un paramedic a deschis ușa, poftindu-l pe câinele credincios lângă omul lui. Mai apoi, mașina de salvare și-a continuat drumul spre spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Patrupedul EROU! S-a aruncat in fata unui camion pentru a-si salva stapanul de la o moarte sigura FOTO

Gestul patrupedului i-a șocat pe toți

Cel care a postat filmulețul emoționant a scris, în alăturarea lui, niște cuvinte foarte frumoase despre devotamentul animalelor față de cei care le cresc și le îngrijesc: „Recunoștința lor este de neprețuit.

Sunt alături de stăpâni la bine și la greu”.

Întreaga scenă i-a impresionat pe toți oamenii care au văzut clipul de pe TikTok, întrucât aceștia au apreciat într-un număr foarte mare postarea, care, până în acest moment, a adunat aproape 30 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Border Collie, foarte inteligenți/ Sărăcuțul! Dragostea lui face mai mult decât mulți medici! Iubire pură și devotament pentru totdeauna/ Respect oamnii cu suflet bun/ Mă durea sufletul și am vrut să opresc filmulețul, să trec mai departe, bine că n-am făcut-o/ Plâng! Mi s-a

rupt sufletul/

Cele mai credincioase ființe/ Câinii sunt adevărații noștri prieteni, niciun om nu îi poate înlocui”, sunt câteva dintre comentariile internauților la respectivul videoclip.

@george_rcm

 

♬ '84-'85- Subcarpați

Citește și: Incident diplomatic la Chișinău: Câinele Maiei Sandu l-a mușcat pe președintele Austriei