Iti sfasie inima! Timp de 15 ani a trait numai intr-o cusca la circ. Uite cum a reactionat acest leu cand a simtit iarba pentru prima data!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:55

Cand auzi ca un biet animal este tinut in captivitate pentru a scoate bani frumosi de pe urma lui, iti vine sa ii tragi la raspundere in secunda doi pe cei care se preteaza la asa ceva.

Asa s-a intamplat si cu leul din imaginile alaturate. El a fost tinut in captivitate timp de 13 ani cu scopul de a distra oamenii la circ. El s-a nascut in captivitate si ca atare, atunci cand a fost preluat de organizatia care l-a salvat, s-a hotarat sa nu fie dus in salbaticie pentru ca nu s-ar fi descurcat. Asa ca a fost dus intr-un sanctuar special amenajat unde traiesc mai multi lei salvati.



Cei care s-au ocupat de animal au realizat un filmulet cu momentul in care a fost eliberat in tarcul lui. Imaginile sunt de-a dreptul induiosatoare. Leul se bucura ca un pui cand simte iarba si cand vede cat spatiu are. Urmareste filmuletul si vezi reactia leului care, cu siguranta, te va coplesi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”