Iti SPIONEZI fostul iubit pe retelele de socializare? Afla ce spun specialistii despre asta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 12:55

In cazul in care te-ai despartit recent de fostul sau fosta iubita, specialistii sustin ca este cel mai bines a nu mai continuati a fi “prieteni” pe retelele de socializare pentru ca acest lucru are un impact psihologic negativ.

Iti pierzi timpul si energia de pomana, avertizeaza psihologii. A te interesa despre ce se mai intampla in viata fostului sau fostei, verificandu-i profilul pe retele de socializare iti creeaza emotii negative care dauneaza starii afective. Ideal este sa te desprinzi cu totul pentru a putea merge mai departe. A detine informatiile noi despre viata fostului sau fostei nu iti garanteaza ca lucrurile se pot indrepta pentru voi.

Odata destramata, o poveste de iubire mai poate fi cu greu refacuta.
De aceea, cel mai bine este sa uiti cu totul si sa ii scoti profilul din lista ta de prieteni. Dr. Marshall a explicat pentru cotidianul “Daily Mail” ca fostii iubiti care continua sa ramana prieteni pe retele de socializare vor fi supusi un stres emotional suplimentar atunci cand vor vedea ca fostul partener si-a refacut viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.