Iti vine sa crezi asa ceva? Starul care spune ca NU are nicio operatie estetica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:11

Recent, tabloidele din intreaga lume au lansat sitrea conform careia vedeta s-a rfi despartit d emai tinerelul ei iubit.

Se pare ca cei doi sunt inca impreuna, insa ce a deranjat-o cel mai tare pe diva este afirmatia unui medica estetician care ar fi scris pe Twitter ca are operatii estetice.

Jennifer Lopez s-ar fi facut foc si para din cauza unui post pe Twittet al unui medica care ii spune ca arata foarte bine, dar ca a avut parte de mici interventii chirurgicale. Jennifer Lopez i-a rfi raspuns ca Nu are niciun fel de operatie si ca isi iubeste corpul asa cum e el.

Medicul si-a cerut scuze spunand ca nu el a scris textul, ci un asistent de-al lui. acesta a complimentat-o inca o data pe diva pentru frumusetea ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.