Iti vine sa crezi? Beyonce se machiaza si se tunde singura!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:12

Beyoncé isi aminteste ca la sase a ni a incercat pentur prima data sa se machieze. Ma jucam cu fardurile mamei.

Mi-am dat la ochi cu albastru si mi-am fauct buzele rosii. Apoi in obraz mi-am dat cu ceva foarte rosu. Aratam ca un clovn, dar  eu credeam ca e frumos.

De atunci a trecut mult timp si acum are deja rutina machiajului. Deseori  se machiaza singura chiar si la aparitiile publice. Intrebata cu ce se machiaza dupa o noapte alba petrecuta cu fiica sa, Blue Ivy, Beyonce spune ca isi aplica putin lip gloss si blush.


Crescand pe langa mama sa care are un salon de infrumusetare, Beyonce a invatat trucuri de machiaj. Imi place sa experimntez in ce priveste parul. Pot sa imi aranjez si sa imi tai singura parul. Recent, singura si-a taita varfurile. « L-am impartit in doua si l-am taiat. Beyonce pune prêt pe frumusetea din interior. Si spera ca atunci cand va creste, fiica ei sa faca la fel.
E vorba de cine esti, ca fiinta umana, asta te face frumos »

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.