Iti vine sa crezi ca este este aceeasi persoana? Era ingrozita ca o sa fie o "mireasa grasa", asa ca a facut ASTA

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:54

O tanara de 31 de ani, din Marea Britanie, a luat decizia de a slabi drastic dupa ce un strain a comentat despre greutatea ei.

Claire Crowthers era moasa stagiara cand sotul uneia dintre femeile pe care le ingrijea a facut un comentariu neplacut in legatura cu greutatea ei.

"Eram ingrozita si, desi stiam ca are dreptate, comentariul unui strain m-a intristat si m-a facut sa ma schimb", a marturisit Claire. Greutatea ei a scapat de sub control in perioada in care era studenta si lucra in ture. Nu apuca sa faca miscare si manca noaptea tarziu.

Astfel, a ajuns sa cantareasca 100 de kilograme.

Motivata de comentariul strainului, Claire si Stephen, iubitul ei, s-au inscris, impreuna, la un club de slabit, in 2011. In doar 10 luni de antrenament, ea a slabit 25 de kilograme. Dupa inca un an de antrenamente intensive, ea a slabit inca 12 kilograme.
Cand Stephen a cerut-o in casatorie, Claire a acceptat imediat. "Am putut sa imi cumpar, in sfarsit, o rochie de mireasa cu siguranta ca nu o sa arat ca o mireasa grasa",

a povestit ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Si ei ii vine greu sa creada prin ce schimbare a trecut:" mi-am transformat corpul de doua ori, de la obeza la sanatoasa si acum de la sanatoasa la atletica".

 

 


Surprize în ediția de miercuri, 10 iulie, a emisiunii ”Casa iubiri”. Bogdan a cheamt-o pe Roberta în camera roșie, iar întâlnirea s-a lăsat cu un dans.