Iti vine sa crezi ca fata asta nu a avut niciodata un iubit? E DE NECREZUT ce se intampla de fiecare data cand vrea sa iasa in oras cu un baiat

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:08

O tanara din Rusia a fost imbracata ca o papusa inca de la nastere si iese in oras doar impreuna cu mama sa.

Angelica Kenova, "papusa Barbie" a Rusiei, arata intocmai ca celebra papusa si duce o viata de poveste. Tanara de 26 de ani locuieste in Moscova, impreuna cu parintii sai, si nu a avut niciodata un iubit.

La varsta de 6 ani, Natalia, mama sa, a inceput sa o imbrace in haine de papusa si, in adolescenta, i-au angajat un antrenor personal care se ocupa de modelarea corpului dupa imaginea celebrei papusi.

"Mi-a conceput cateva exercitii care imi tonifica fesele si imi pastreaza talia subtire", a povestit "Barbie".

Tanara sustine ca e model, psiholog si dansatoare de balet. A devenit celebra pe Internet pentru fotografiile in are apare imbracata sumar. Ea spune ca parintii sai sunt mandri de ea si ii incurajeaza cariera de model. In plus, i-au asigurat cea mai buna eduatie posibila si au protejat-o de toate problemele.

"Parintii mei m-au crescut ca pe o printesa si nu ma lasa sa ies in oras, sa ma intalnesc cu baieti sau sa duc o viata de adult. Nu sunt pregatita pentru viata normala, sunt o papusa vie", a marturisit ea. "As putea spune ca mi-au acordat prea mult atentie. Nu am voie sa fac nimic fara acordul lor", a recunoscut ea.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

a devenit celebra in toata lumea, tanara inca locuieste cu parintii sai si se poate intalni cu barbati doar cu acordul lor. "Mama si tata nu vor sa ma mut din casa familiei.

Mama vrea sa ma insoteasca la orice intalnire. Trebuie sa rezerv o masa pentru trei persoane, pentru ca mama sa stea la aceeasi masa cand eu si un barbat luam masa. Din acest motiv nu mi-am gasit un iubit.

Toti baietii pe care ii stiu imi sunt doar prieteni", a povestit Angelica.

Tanara spera ca spera sa intalneasca un Fat Frumos care sa fie si pe placul parintilor. "Imi astept marea dragoste. Nu imi plac baietii simpatici, ma intereseaza barbatii brutali ai caror ochi refleta putere si mandrie", a spus tanara.

 

 

Taguri: