ITI VINE SA CREZI CUM ARATA? Dintr-o tocilara a ajuns sa starneasca pasiuni. Totul intr-un AN! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 09:25

Daca iti doresti sa arati bine important este sa ai vointa, dorinta de munca si consecventa. Da, este adevarat ca nu va fi usor si ca vor exista nenumarate momente in care vei fi tentat sa renunti, dar efortul se va vedea cu timpul.

Aceasta a fost "reteta" urmata si de tanara din imaginile de mai jos, care in mai bine de un an de zile si-a schimbat infatisarea complet. Intr-adevar tanara nu era obeza, nici macar plinuta, dar cu siguranta nu avea o masa musculara bine conturata. Ea reusind in cele din urma sa participe la concursuri de bodybuilding.

 

Cum credeti ca a reusit sa-si sculpteze corpul? Ei bine, a facut foarte mult sport si bineinteles a avut un stil de viata ordonat. Nu

te speria, daca programul nu-ti permite sa-ti faci o viata ordonata ai mare grija ce consumi si mai ales in ce cantitati. Evita cat poti de mult mancarurile tip fast-food si incearca sa nu mai mananci dupa cu doua ore inainte de culcare.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Vezi GALERIA

FOTO de ma jos si poti vedea cum o tanara si-a schimbat infatisarea in doar un an de zile!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.