Iti vor da lacrimile de durere! Un cal lasat sa moara in chinuri pe un camp din Giurgiu! Animalul a fost dus acolo chiar de stapanul sau!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:55

A fost lasat in camp sa moara… Norocul unui cal, ajuns numai piele si os, a fost o femeie din Giurgiu care l-a vazut zacand langa o stana. Culmea este ca stapanul era chiar langa el.

Mai mult moarta decat vie. Asa au gasit-o oameni cu suflet mare pe Dora, calul salvat in ultima clipa de la moarte sigura. "L-a lasat sa moara. Pai, daca l-a lasat in soare, fara apa… Este si legat! N-am inteles prima data ce e. Cand m-am apropiat am vazut ca e un cal foarte slab.", spun plini de durere cei care vad suferinta animalului.

Pe un camp, de pe centura orasului Giurgiu, bietul animal isi astepta sfarsitul, legat de un gard.

In jurul lui nici urma de apa si mancare, spun cei care l-au gasit.

Ore in sir au sunt oamenii la autoritati. Pana aproape de inserat, nimeni nu i-a ajutat. Este incredibil cu ce seninatate vorbeste fostul proprietar despre cum a ajuns calul starea in care a fost gasit. Stia ca este batran si nu mai poate sa munceasca. "Am adus veterinarul si a zis, daca moare...
Ce sa ii facem? Veterinarul a zis sa-l duc la tarla, sa stea la margine. In caz de moare, moare la camp."
, sunt cuvintele dure ale omului pe care animalul l-a slujit pana acum.

Barbatul sustine ca ar fi incercat sa il puna pe picioare insa nu i-au mai ajuns banii. Macar pentru amenda primita de la inspectorii Directie Sanitar Veterinare din Giurgiu trebuie sa gaseasca resurse financiare- de 3000 de lei.


Acum, Dora este in sfarsit pe maini bune. Mananca si isi revine pe zi ce trece. "Aici, nu avea cum sa fie de la cazatura, decat de la ham, de la lanturile care se pun pe ei.  A fost folosita la extrem. Ea ma simte pe mine, cand vin de la colt incepe sa necheze.", spun cei care au salvat bietul animal.

Sursa: stirilekanald.ro

Watch video!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”