„Iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să faci tu sacrificii”. Alexandra Stan face dezvăluiri fără perdea despre trecutul amoros. Ce spune artista despre întemeierea unei familii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 apr 2023, 15:56

Aceasta nu pune accept pe situația financiară atunci când vine vorba de partenerul de viață

Sursa: Instagram

Alexandra Stan a avut un trecut amoros tumultos și cu unele evenimente nu tocmai plăcute, dar aceasta nu și-a pierdut speranța și este convinsă, așa cum spune și o vorbă din popor, că persoana potrivită pentru ea va apărea atunci când va fi cazul.

Alexandra Stan a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai importante aspecte pe care le caută într-o relație.

Alexandra Stan nu pune accept pe situația economică

Deși Alexandra Stan se bucură de confort din punct de vedere financiar, aceasta nu pune accept pe situația financiară atunci când vine vorba de partenerul de viață.

Artista consideră că cel mai important este să te înțelegi cu omul de lângă tine și nu câți bani are.

„Eu nu am fost niciodată pe interes. Adică, eu am avut numai relații cu bărbați pe care i-am iubit și niciodată nu a contat chestia asta (n.r. statutul financiar) pentru mine, niciodată. Nu am avut nici măcar o relație cu cineva care...

Bine, a fost o relație cu un bărbat care avea mai mulți bani decât mine, dar mare parte erau din afacerile familiei și nu era vorba despre asta, nu de

asta ne îndrăgostiserăm noi. Oricum, m-am despărțit de el, pentru că eu nu pot să stau cu cineva doar pentru că are bani”
, a povestit aceasta.

Citește și: Alexandra Stan, acuzată că i-a furat iubitul unei foste concurente de la „Bravo, ai stil”: ”Mulțumesc că i-ai spus să mă părăsească”

Alexandra Stan își dorește să își întemeieze o familie și și-a propus ca, anul acesta, să tragă tare, pentru a putea materializa cât mai multe lucruri profesionale, pentru a se putea concentra pe carieră, mai apoi.

„Îmi doresc și eu să meargă măcar până la 35 ani, să trag tare, că, după aceea, aș vrea să îmi fac și eu o relație și o familie. Eu pe la 35 am zis, fac 34 anul ăsta. Mai am un an, anul ăsta e cel mai greu. Crește miza.

Dar și când o să vină. Bunică-mea mereu îmi zice «Ce-i al tău e pus deoparte».

Dacă vine iubirea adevărată, nu trebuie să sacrifici cariera și nu trebuie să renunți la lucrurile astea. Dacă este iubirea aia adevărată, care e pentru tine, vine să te completeze, nu vine să faci tu sacrificii”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sinceritatea primează pentru artistă

Alexandra Stan vrea să aibă lângă ea doar persoane în care să poată avea încredere și pe care să știe că se poate baza atunci când vine vorba de comunicare, căci ea

este cea mai importantă.

„Sinceritatea. Bărbații, noi îi iubim, că sunt niște drăguți, dar, uneori, nu vreau să denigrăm bărbații, că eu nu sunt genul ăla de feministă, dar chiar există multe prejudecăți. Bărbații, de multe ori, cel puțin cei cu care am fost eu în relație, nu pot înțelege abilitatea unei femei de a înțelege.

Citește și: Tavi Colen are un băiat de 15 ani, dar înainte nu suporta copiii. Povestiri emoționante la „Duet cu Alexandra”: „Eu nu pot să-mi explic cum am trăit fără fii-miu până acum”

Prin comunicare, noi avem o abilitate foarte mare de a înțelege, pentru că, deși noi suntem niște vulcanice și avem nervi, nou, de fapt, putem să ne controlăm, dacă avem o comunicare așa cum trebuie”, a mai precizat artista.

https://www.youtube.com/@theXclusiveKanalD

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?