Iubirea dintre Keremcem (Ates) si Ezgi Asaroglu (Bahar), de ochii lumii?! Citeste noile dezvaluiri despre cei doi actori

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Se iubesc nebuneste in serialul "Bahar: Viata furata", insa, se pare ca in viata reala dragostea dintre cei mai indragiti actori nu a rezistat mai mult de cateva luni.

Dupa un divort-fulger de Seda Guven, Keremcem s-a indragostit de colega sa de platou, Ezgi Asaroglu cu care s-a afisat la nicio luna dupa despartirea de fosta sotie.

Insa, cand toata lumea si mai ales fanii ii vedeau ca si casatoriti, cei doi au ales sa puna punct relatiei dupa ce se si mutasera impreuna.

Gurile rele spun ca altul este adevarul. Odata cu plecarea lui Ezgi din serial, s-a terminat si iubirea dintre cei doi.

Se pare ca totul a fost o strategie pusa bine la punct de catre producatorii serialului pentru o mai buna audienta si promovare a celor doi protagonisti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceste lucruri se practica in industria cinematografica, mai ales la Hollywood unde un caz celebru este cel al cuplului Robert

Pattinson- Kristen Stewart din Twilight Saga, care s-au despartit fix dupa incheierea productiei.

Nu se stie care este adevarul in cazul lui Keremcem si Ezgi, cert este ca publicul se va mai bucura de prezenta lor pe micul ecran pentru o perioada scurta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.