"Iubirea noastră!" Virginia și Robi și-au surprins fanii cu ultima lor postare! Cum au apărut cei doi pe Instagram

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 feb 2024, 11:21

"Iubirea noastră!" Virginia și Robi și-au surprins fanii cu ultima lor postare! Cum au apărut cei doi pe Instagram

Sursa: Virginia Țistea/Robert Stancu Instagram

Virginia și Robi sunt doi dintre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Cei doi au avut simpatii unul pentru celălalt încă din primele zile, însă fiecare din ei a ales să cunoască persoane diferite din Casă.

Ironic sau nu, atât Robi, cât și Virginia au decis să oprească cunoașterile cu Julia și Patrick, cei care au atras atenția concurenților în primele zile din emisiune.

Deși lucrurile păreau să meargă bine la început între Robi și Julia și Virginia și Patrick, nepotrivirea de caractere i-a făcut pe cei patru să își mai dea câte o șansă cunoscând și alți concurenți. 

Cum au fost surprinși Virginia și Robi în ultima lor postare

Robi și Virginia au distribuit pe rețelele sociale un filmuleț postat de fani, în care sunt mai multe secvențe cu cei doi, în emisiune. Fanii au reușit să surprindă momentele drăgălașe dintre cei doi, iar concurenții din Casa Iubirii au repostat videoclipul la InstaStory. 

Pe fundal videoclipului se aude și o melodie despre iubire. 

Citește și: Larisa și Patrick dansează în fața lui Robert! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților și ce decizie radicală a luat Robert! „Dacă ea se simte mai bine cu el și eu mă simt bine!”

„Iubirea noastră e un subiect vorbit de întreaga țară. Tu știi că așa e perfect și că lumea nu ne doboară. Mai puternici ca oricând suntem noi doi împreună. Cui i-ar putea trece prin gând iubirii noastre să se opună?” sunt versurile melodiei din postarea realizată de un fan al cuplului. 

Virginia și Julia, replici tăioase în Casa Iubirii

După ce Aleyna a fost prima luată în vizor de Julia, acum a venit rândul Virginiei. Se pare că blondina nu poate trece cu ușurință pentru situația dintre ea și Robi, astfel că poartă o oarecare pică pe orice concurentă care reprezintă un interes pentru Robi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urmă cu câteva zile, Virginia le-ar fi acuzat pe Julia și Larisa că s-au aliat împotriva fetelor noi. De aici, a pornit un întreg scandal între concurente.

Citește și: Nona de la ”Casa iubirii”, la brațul unui bărbat misterios. Bruneta l-a dat uitării pe Patrick și s-a afișat cu noua cucerire de Ziua Îndrăgostiților

Julia: „Patrick, nu te-ai plictisit?”

Virginia: „Sincer, stai puțin, Julia! S-au plictisit de ține, nu de noi!”

Julia: „Normal! Fix asta am vrut să spun și am tăcut din gură! Virginia citește foarte mult comentariile!”

Virginia: „Dar de unde știi? Ai fost tu lângă mine, când am citit?”

Julia: „Virginia citește comentariile și bineînțeles că vine aici și știe că da bine la public să te iei de Julia, să te iei de Larisa!”

Virginia: „Orice zici de Julia este că să dai bine la public!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.