Iubirea va ajunge să vindece răni vechi. Vezi online live episodul 40 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Iubirea va ajunge să vindece răni vechi

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D marți, 12 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat luni și marți de la ora 20:00.

Citește și: Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, transformare uluitoare de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Mehmet Çevik

Ce se va întâmpla în episodul 40 al serialului “Melek”?

Iubirea va ajunge să vindece răni vechi atunci când Seyit Ali îi zice lui Melek că îi pare rău că nu a văzut cât este de bolnavă.

Bărbatul i-a spus lui Melek că a iertat-o și că niciodată nu s-a gândit la ea ca la altceva decât ca la fiica lui. Urmează momente emoționante atunci când Seyit Ali îi arată lui Melek scrisoarea pe care a redactat-o în urmă cu 15 ani, în cazul în care ar fi murit fără să o vadă.

Momentele emoționante continuă și atunci când Halil îi zice lui Seyit Ali că Melek a plecat în urmă cu 20 de ani din cauza unei neînțelegeri, nu pentru că cei doi nu s-ar fi iubit.

Acesta își mărturisește și sentimentele de iubire pentru Melek și urmează să primească binecuvântarea pentru a se căsători cu Melek.

Deși Melek încerca să își ascundă boala de persoanele dragi din jurul ei, aceștia află tot mai multe detalii despre starea ei de sănătate, iar acest lucru o face și mai puternică pe femeie. 

Citește și: Când iubirea face minuni! Melek este extrem de fericită pentru fiica ei, iar Halil nu mai prididește în a-și susține femeia iubită! Aflați ce se va întâmpla astăzi in serialul Melek, de la ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit două zile pe săptămână, luni și marți, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei

Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

Citește și: Ömer din serialul Melek, surprins alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată imaginile uluitoare apărute în mediul online cu celebrul actor Mustafa Mert Koç