Iubita i-a cerut sa aleaga intre ea si catelusul lui. O sa MORI DE RAS cand o sa vezi ce a facut barbatul

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:58

Fortat de imprejurari sa aleaga intre catelusul sau si iubita lui, un barbat a decis ca cel mai usor mod de a-i gasi un camin nou este printr-un anunt online.

Anuntul, cu titlul "Gratuit pentru oricine o doreste", a fost postat pe reteaua Craigslist si descrie cele mai bune si cele mai rele trasaturi ale fiintei care i-a tinut companie 4 ani.

Cei care au citit anuntul au ramas socati cand au ajuns la final, acolo unde autorul dezvaluie adevaratul mesaj. Iata ce a scris el:

"Prietenei mele nu ii place de catelusa mea din rasa Beagle, Molly, asa ca trebuie sa ii gasesc o casa noua.

Este de rasa pura, dintr-o zona bogata si o am de 4 ani.

Ii place sa se joace dar nu este dresata foarte bine. Are parul lung, asa ca are nevoie de ingrijire atenta, mai ales in cazul unghiilor, dar e fericita de fiecare data cand isi face manichiura.

Mananca doar cea mai buna si mai scumpa mancare. Nu o sa te intampine la usa dupa o zi lunga si nu o sa te iubeasca neconditionat cand iti merge rau.
Nu musca dar poate fi diavolul intruchipat, cateodata!

Asadar... e cineva intereast de iubita mea un varsta de 30 de ani, egoista, materialista si rea? Veniti sa o luati! Eu si cainele meu vrem sa ii gasim un camin CAT MAI REPEDE!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”