Iubita lui Alex Moraru, mesaj dupa eliminarea concurentului de la Exatlon: “Sunt momente pe care nu le poti cumpara cu toti banii din lume”

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 15 mar 2018, 14:42
video Foto(4)

Alex Moraru este concurentul din echipa Razboinicilor care a fost eliminat in editia Exatlon din 7 martie.

Alex Moraru era printre ultimii intrati in competitie, el petrecand circa o luna la Exatlon, in Republica Dominicana.

In ultima Arena Exatlon, Alex Moraru a fost printre cei trei nominalizati din echipa Razboinicilor, iar in urma voturilor telespectatorilor, el a parasit competitia.

Imediat dupa ce a vazut emisiunea Exatlon din 7 martie, Ana Maria, iubita lui Alex Moraru a avut un mesaj pentru partenerul ei de viata, tatal lui Dominic, baietelului ei de doar un an.

“Eu nu sunt trista pentru ca vine acasa. Ne este foarte dor de el si dupa cum am mai spus, a plecat intr-o perioada in care bebelusul nostru cunoaste lumea: primii pasi la care nu a fost prezent, prima aniversare, primele cuvinte clare.

"Acestea sunt momente pe care nu le poti cumpara cu toti banii din lume. Sunt convinsa ca si Alex gandeste la fel! Il asteptam cu bratele deschise.

Imi pare rau insa ca a fost inteles gresit acolo. El s-a dus sa uneasca echipa, nu sa dea comenzi.

"A vazut de acasa initial emisiunea si a stiut care sunt problemele acolo  asa ca atunci cand a ajuns la Exatlon, el era un avantaj pentru ei. S-au simtit insa iritati si amenintati de venirea unui concurent nou, cu forte proaspete.

"Pacat ca Alex si-a facut inteleasa participarea lui in acest concurs abia la final”, ne-a declarat Ana Maria, iubita lui Alex Moraru, concurentul eliminat de la Exatlon in editia din 7 martie.

Pe de alta parte, Ana Maria ne-a marturisit ca abia asteapta sa-si intampine iubitul la aeroport si ca i-a pregatit foarte multe surprize la intoarcerea acasa de la Exatlon. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.