Iubita lui Burak Ozcivit, criticata pentru prestatia de pe covorul rosu de la Cannes! Ce s-a vazut in spatele actritei in fotografiile oficiale

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 mai 2017, 18:35

La fel ca si anul trecut, prezenta lui Fahriye Evcen la Cannes a fost una mediocra.

Se pare ca aparitiile lui Evcen la evenimentele cinematografice din cadrul celebrului festival de film de la Cannes nu au prezentat prea mult interes pentru fotojurnalistii acreditati.

Citeste si: N-O SA-TI VINA SA CREZI ce se intampla in culisele serialului-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce fac ACTORII tai preferati, in spatele camerelor de filmat! Vezi un filmulet fabulos in care BURAK OZCIVIT danseaza in pauzele dintre filmari!

 

Jurnalistii turci de la haberturk.com au analizat fluxurile agentiilor de stiri si au ajuns la concluzia ca... nu prea exista fotografii oficiale cu ea, in afara celor realizate de fotografii turci sau de prietenii artistei.

 

 

Lipsa de interes se observa si in fotografiile cu Evcen pe covorul rosu. In spatele ei, armate de fotoreporteri se ingramadesc sa fotografieze vedetele insa niciun obiectiv nu e indreptat spre frumoasa turcoaica:

 

 

Cannes 2017

O postare distribuită de Fahriye Evcen (@evcenf) pe


 

Cannes 2017

O postare distribuită de Fahriye Evcen (@evcenf) pe

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.