Iubita lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a oferit primele declarații legate de incendiul de pe 25 decembrie: “Lucrurile au fost reprezentate total eronat...”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 ian 2024, 16:08

Alexandra a oferit primele declarații oficiale după incendiul care a avut loc la Ferma Dacilor.

Sursa: facebook.com

Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu, a oferit primele declarații oficiale după incendiul care a avut loc la Ferma Dacilor.

În urma tragicului incendiu de la Ferma Dacilor, iubita lui Cornel Dinicu, Alexandra, a făcut primele declarații publice, evidențiind că atenția publicului s-a îndreptat "în altă parte decât trebuia.” Noul context al anchetei dezvăluie discuții tensionate între Cornel Dinicu și avocatul său, care s-a retras din dosar invocând amenințări.

Iubita lui Cornel Dinicu declarații după incendiul de la Ferma Dacilor

Potrivit gandul.ro, după tragicul incendiu de la Ferma Dacilor, iubita lui Cornel Dinicu, Alexandra, a făcut primele declarații publice.

În timp ce aceasta era lângă el în momentul tragediei, a fost chemată să se constituie parte civilă în urma pierderii fiului său și al lui Cornel Dinicu, Victor, în acel dezastru. Între timp, noul context al anchetei a scos la iveală discuțiile dintre Cornel Dinicu și avocatul său, care susține că a fost amenințat. Vom explora aceste declarații și noutățile aduse de audierile recente.

Alexandra a abordat subiectul incendiului și a trecutului soțului ei, Cornel Dinicu, respingând vehement reprezentarea eronată a acestuia.

Ea subliniază durerea profundă a familiilor afectate și regretul că atenția publicului s-a îndreptat către direcții neesențiale. Mesajul său evidențiază importanța lăsării organelor de anchetă să-și facă treaba și așteptarea rezultatelor pentru a elucida sursa incendiului.

Citește și: Au fost îngropate ultimele victime de la „Ferma Dacilor”. Luca Ene a fost omagiat printr-un gest cu o puternică semnificație

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Lăsăm organele de anchetă să își facă treaba. Referitor la trecutul soțului meu lucrurile au fost reprezentate total eronat. Suntem părinți îndurerați, atâtea familii îndurerate. Atenția s-a dus în altă parte decât trebuia…. Noi suntem bucuroși că mai avem copiii ceilalți în viață. Mai sunt familii care au supraviețuit. Lăsăm organele să își facă treaba… Pur și simplu e o situație pe care încercăm să o depășim.

- a declarat Alexandra, iubita lui Cornel Dinicu.

Care sunt noile ipoteze apărute în urma incendiului de la Ferma Dacilor?

În urma audierii recente a lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, au apărut noi ipoteze legate de incendiu. Acesta persistă în ipoteza unei mâini criminale și va fi supus unui nou interogatoriu pentru a lămuri aspectele privind activitatea ilegală la Ferma Dacilor.

De asemenea, se explorează dacă au existat facilități din partea autorităților în toți acești ani.

Conform informațiilor furnizate de Cornel Dinicu, doi cetățeni moldoveni, foști angajați, ar fi putut fi responsabili de incendiul devastator. Această variantă este acum sub investigație.

Avocatul lui Cornel Dinicu s-a retras din dosar

Avocatul care l-a reprezentat pe Cornel Dinicu a decis să se retragă din dosar, susținând că el și familia sa au fost amenințați atât direct, cât și indirect.

Acesta a adus în discuție existența mai multor mesaje de amenințare, forțându-l să renunțe la implicarea în acest caz sensibil.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tragediei de la Ferma Dacilor! O angajată a primăriei din Gura Vadului, reținută de autorități. Cum l-ar fi ajutat aceasta pe Cornel Dinicu să-și ridice pensiunea

Incendiul tragic de la Ferma Dacilor continuă să ridice semne de întrebare și să aducă la lumină noi informații. Declarațiile tulburătoare ale iubitei lui Cornel Dinicu, Alexandra, și noutățile aduse de audieri oferă o perspectivă mai clară asupra evoluției cazului. Cu toate acestea, așteptăm rezultatele anchetei și concluziile organelor abilitate ale statului pentru a înțelege pe deplin circumstanțele acestui tragic eveniment.