Iubita lui Culiță de la Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru mama Faimosului: "Sperăm că ești pregătită"

Autor: Marina Ionescu
Iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, urare emoționantă pentru mama Geta

Mama lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Daniela Iliescu i-a trimis cea mai emoționantă urare.

Mama Geta isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Iubita lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, a postat cel mai emoționant mesaj pentru viitoarea ei soacră. Ce a declarat iubita lui Culiță Sterp de la Survivor 2021?!

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 este geloasă? Daniela Iliescu a recunoscut: „Gelozia vine din...”

Daniela Iliescu, mesaj pentru mama lui Culiță

Chiar dacă Culiță Sterp este în Republica Dominicană și nu poate să-i transmită un mesaj mamei lui, cu ocazia zilei de naștere, iubita lui s-a gândit la tot. Vitoarea mămică i-a transmis câteva cuvinte pline de emoție viitoarei soacre.

Citeste si: Ce a facut Iancu Sterp cat timp mama Geta a fost la Bucuresti! Femeia s-a crucit cand a ajuns acasa

„La mulți ani, mama soacră! Cu multă fericire și sănătate și să ne putem bucura împreună de toate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sperăm că ești pregătită pentru că cel mai frumos cadou pe care ți-l puteam oferi eu și Culiță este pe drum și o să ajungă în iunie.  Te pupăm și te îmbrățișăm cu drag”, a fost mesajul Danielei.

Ce i-a transmis Iancu mamei lui

Iancu este foarte apropiat de cea care i-a dat viață. Fratele lui Culiță Sterp i-a transmis și el un mesaj mamei lui. 

Pe Instagram, Iancu a postat o imagine în care el și mama lui zâmbeau și păreau mai fericiți ca oricând. În plus, i-a transmis și un mesaj care sigur a emoționat-o pe mama Geta până la lacrimi. 

Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor. Internauții au înroșit, de asemenea, și butonul de like. Comentariile au venit cu zecile, iar Iancu nu poate decât să se bucure pentru toată susținerea de care are parte.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 este geloasă? Daniela Iliescu a recunoscut: „Gelozia vine din...”

"Astăzi este despre tine! În această poză v-o prezint pe eroina mea.

Deși a trebuit să fie și bărbat și femeie ca să ne crească pe noi, mereu a fost o luptătoare și a tras cu dinții ca să ne vadă mari și realizați și să ne educe cum a putut mai bine.

Pentru asta, mama, o să-ți fiu recunoscător toată viața mea și chiar dacă de multe ori te supăr sau dau petreceri acasă in lipsa ta să știi ca Iancu al tău mereu o să-ți fie alături și o să te facă cea mai mândră mama de pe pământ.

Toată viața ai muncit din greu trezită de la ora 5 prin frig și ploaie pentru copiii tai, ei bine acum copiii tai s-au făcut mari și puternici și o să aibă grijă ca mama lor să fie cea mai împlinită femeie din lume iar dacă vreodată se va întâmpla să mai ai vreo lacrimă pe obraz, aceea să fie de bucurie! Te iubim nespus, ești eroina noastră, șefa noastră, mama, tata, sora, frate și modelul in viață !  Nu o să avem vreodată cuvinte și zile să-ți răsplătim dragostea, bunătatea și creșterea. Sunt cel mai bogat om pentru ca o strig pe mama, iar ea îmi răspunde! LA MULȚI ANI, MAMA!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sterp Iancu (@sterp_iancu_98)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.