Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 este geloasă? Daniela Iliescu a recunoscut: „Gelozia vine din...”

Autor: Amalia Georgescu
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Este iubita unui artist îndrăgit din România și știe că acest lucru poate reprezenta de multe ori o mare provocare. Este sau nu geloasă iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021?

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, iar între Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pare că lucrurile merg ca pe roate. Chiar dacă el este plecat la Survivor România 2021, gândul său zboară de fiecare dată acasă la familie și la femeia care îi va dărui un băiețel în doar câteva luni. Ce crede Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, despre gelozie?

Culiță Sterp are o iubită geloasă? Daniela Iliescu a spus tot adevărul

Deși Culiță Sterp are o mulțime de fane și meseria pe care o are îi impune să interacționeze cu o mulțime de femei frumoase, acest lucru nu pare să o deranjeze pe Daniela Iliescu, iubita Faimosului de la Survivor România 2021. Daniela a dezvăluit că nu se consideră o femeie geloasă și că relațiile din trecut au ajutat-o să capete o anumită maturitate atunci când vine vorba despre acest subiect.

Iubita lui Culiță Sterp a precizat că, de cele mai multe ori, femeile devin geloase tocmai pentru că nu sunt conștiente de calitățile pe care le au și se subestimează, dar că acesta nu este și cazul ei.

„Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez.

Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor.(...) Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine…iar un rol important l-au jucat relațiile mele din trecut din care am învățat câte ceva. Mi-am dat seama că de multe ori, noi femeile, ne facem atât de multe filme care sunt doar în capul nostru.
Și cred cu tărie că așa cum este vorba aceaa că „fericirea vine dinăuntru”, cred că și gelozia vine la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt.”,
a spus Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, potrivit viva.ro .

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp? Ce spune frumoasa tanara daca Faimosul nu va fi langa ea in momentul nasterii

Povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu a început timid, cei doi preferând să fie discreți, însă ulterior, cei doi au ajuns rapid în atenția publicului, lucru care i-a determinat să își asume public relația și să să afișeze împreună din ce în ce mai des. Mai mult, cei doi îndrăgostiți urmează să devină părinți pentru prima oară, moment pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, prima declarație după ce l-a văzut plângând la Survivor România 2021: „Nu s-a dat tot mesajul, eu i-am mai scris...”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.