Iubita lui Culiță Sterp, dovadă de sinceritate: "Nu am fost mereu un exemplu pozitiv, dar..." Ce a postat pe instagram?

Autor: Amalia Georgescu
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Daniela Iliescu este iubita lui Culiță Sterp, dar nu acest lucru i-a adus popularitatea. Daniela a reușit să își construiască o comunitate solidă în mediul online, astfel că acum, aceasta a ținut să le transmită un mesaj sincer tuturor celor care o urmăresc pe instagram.

Daniela Iliescu este pasionată de călătorii, iar pe contul ei de instagram, aceasta încarcă tot timpul imagini din destinații de vis, atât din țară, cât și din străinătate. Iubita lui Culiță Sterp este urmărită de mai bine de 57 de mii de persoane, astfel că poate fi considerată un influencer, având în vedere că postările ei reușesc să strângă foarte multe aprecieri și comentarii.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, mai sinceră ca niciodată. Ce le-a mărturisit prietenilor virtuali?

Fie că este vorba despre story-uri de la diferite petreceri unde merge pentru a-și susține iubitul, fie că face publice imagini și clipuri video din vacanțe sau de la anumite evenimente la care participă, un lucru este cert, iubita lui Culiță Sterp este foarte activă pe contul personal de instagram. Daniela Iliescu comunică cu cei care o urmăresc în online, își ia în serios rolul de influencer și nu ezită să le împărtășească prietenilor virtuali detalii din viața ei personală, însă fără a se expune prea mult.

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, mesaj emoționant: "Nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la viață..."

Pentru că data de 27 septembrie 2020 a fost una foarte importantă pentru toți românii, având în vedere că au avut loc alegerile locale, Daniela Iliescu a decis că este de datoria ei să le transmită prietenilor virtuali un mesaj clar.

Aceasta i-a îndemnat pe cei care o urmăresc pe instagram să meargă la vot, dezvăluind că ea a făcut acest lucru. 

Citeste si: Cat de frumoasa este iubita lui Culita Sterp! Artistul a filmat-o pe Daniela in toata splendoarea ei FOTO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îmbrăcată lejer, fără make-up și fără filtre, iubita lui Culiță Sterp s-a fotografiat la scurt timp după ce a mers la vot, încercând astfel să le ofere prietenilor de pe instagram un exemplu. Daniela Iliescu nu s-a ferit să spună că nu a fost mereu un exemplu de urmat, dar că încearcă să facă acest lucru începând de acum.

"Nu am fost mereu un exemplu pozitiv, dar astăzi vreau să fiu!", a scris Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Culiță Sterp și noua iubită, reproșuri în public! Cum au fost filmați: „Parcă ești debil!” VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.