Iubita lui Culiță Sterp, mărturisire emoționantă înainte de a deveni mamă: „După toate lunile astea, lumea...” Ce a dezvăluit?

Author: Amalia Georgescu
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Mai sunt doar câteva săptămâni până când va deveni mamă pentru prima oară, iar înainte de marele eveniment, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 a făcut mai multe dezvăluiri emoționante. Ce a povestit?

Peste aproximativ șase săptămâni, iubita lui Culiță Sterp își va strânge la piept bebelușul, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru ea. Înainte de a naște, iubita Faimosului de la Survivor România 2021 și-a deschis sufletul și a dezvăluit cât de mult s-a schimbat în această perioadă.

Daniela Iliescu, dezvăluiri emoționante cu doar câteva săptămâni înainte de a naște

Daniela Iliescu este femeia care îi va dărui un băiețel lui Culiță Sterp, cei doi având o relație de mai mult timp. Iubita Faimosului de la Survivor România 2021 este nerăbdătoare să își țină bebelușul în brațe și a dezvăluit că este pregătită pentru perioada ce va urma. Având în vedere că în mediul online au apărut foarte multe comentarii negative la adresa lui Culiță Sterp, acesta fiind criticat pentru că nu îi este alături iubitei în aceste momente, Daniela Iliescu a sărit în apărarea Faimosului.

Iubita lui Culiță Sterp a mărturisit că au luat în calcul faptul că ar putea să fie singură în momentul în care va naște, motiv pentru care este pregătită pentru a face față acestei situații. În plus, Daniela Iliescu a dezvăluit că toate cele întâmplate au transformat-o într-o femeie puternică, lucru care o va ajuta foarte mult în viitor.

Citeste si: Cum arata nepotica Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021! Prima imagine cu micuta

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Pentru toți cei care îl blamează pe Culiță că nu este lângă mine, eu v-am mai spus, noi ne-am asumat  ce se va întâmpla, într-adevăr, nu ne-am așteptat ca această competiție să dureze mai mult decât a durat anul trecut.(...) Eu cred foarte mult că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv în viață și probabil că lucrurile se vor așeza în favoarea noastră, iar dacă nu, eu m-am pregătit și din punctul ăsta de vedere.

Sunt pregătită psihic pentru orice s-ar întâmpla, cred că oricum va fi spre binele nostru, orice ar fi. Am ajuns și eu să mă consider o persoană puternică, mai ales după toate lunile astea. Lumea îmi spunea, dar eu cumva nu realizam. Am realizat acum văzând toată nebunia femeilor de la noi să fie lângă partenerii lor și mă bucur că am trecut prin etapa asta, mă bucur foarte mult că mi-am demonstrat că pot și pot fără lacrimi, pot fără să mă victimizez și mă bucur enorm de mult că îi vor insufla asta și copilului meu și vreau foarte
mult să îl formez să fie o persoană puternică.”,
a spus Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. 

Dacă Daniela Iliescu reușește să gestioneze foarte bine situația, se pare că pentru Culiță Sterp este din ce în ce mai greu să stea departe de familie. Faimosul știe că se apropie momentul în care iubita lui va naște și gândul că ar putea să nu îi fie alături îl macină tot mai mult.

Citeste si: Culita Sterp, surpriza uriasa cand va ajunge acasa de la Survivor Romania 2021. Ce nu stie Faimosul si va ramane fara cuvinte cand va afla vestea:"El încă nu știe!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.