Iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici! Incredibil cum a IRONIZAT-O pe Instagram

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 nov 2020, 14:41
Florentina și Bianca Comănici
Sursa: Instagram

Florentina, actuala iubită a lui Livian, a postat un mesaj prin care a subliniat încă o dată diferențele care există între ea și Bianca Comănici.

Bianca Comănici și Livian și-au spus adio definitiv în urmă cu mai multe luni, iar la scurt timp după ce fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul, Livian s-a afișat alături de Florentina, noua lui iubită, relația lor fiind una controversată încă de la început.

Ce mesaj a postat iubita lui Livian pe instagram? Face sau nu referire la Bianca Comănici?

Mulți dintre cei care i-au susținut pe Bianca Comănici și Livian au fost foarte dezamăgiți în momentul în care cei doi s-au separat. Ba mai mult decât atât, Livian a fost aspru criticat pentru că și-a făcut o nouă relație și, așa cum era de așteptat, noua lui iubită a fost comparată de mai multe ori cu Bianca Comănici. Chiar și Livian a făcut acest lucru, dezvăluind că Florentina este cea mai potrivită femeie pentru el, că îl completează perfect și că este complet diferită de fosta lui iubită.

Citeste si: Cum incearca Bianca sa o copieze pe Florentina, iubita lui Livian! Detaliul incredibil care se vede cu ochiul liber

Florentina a fost jignită de mai multe ori pe rețelele de socializare, însă actuala iubită a lui Livian nu a luat în seamă criticile și a preferat să păstreze tăcerea. Acum, Florentina a postat pe instagram un mesaj prin care pare că o atacă subtil pe Bianca Comănici.

Este cunoscut faptul că fosta concurentă de la Puterea Dragostei este pasionată de make-up și că a învățat să se machieze singură. Astfel, Bianca Comănici a dezvăluit că este preocupată de acest lucru și că se machiază indiferent de situație. Nu același lucru se poate spune despre Florentina, actuala iubită a lui Livian mizând pe naturalețe, după cum chiar ea o recunoaște.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„-Ce talente ai?

-Pot ieși afară fără machiaj!”, este mesajul postat de Florentina pe instagram.

Actuala iubită a lui Livian a sugerat că nu are nevoie de produse cosmetice pentru a-și ascunde defectele și că se simte bine în pielea ei, astfel că se poate afișa în public și fără să poarte machiaj.

Citeste si: Livian a făcut anunțul despre Florentina: "În clipa de față am ajuns..."