Iubita lui Oltin, concurentul de la Exatlon, are afaceri de milioane de euro! Catalina a lasat cariera de fotomodel si a fondat o companie de succes

Autor: Petru Luca
Actualizat: 31 mar 2018, 18:53
video Foto(5)

Catalina, iubita lui Oltin Hurezeanu de la Exatlon, conduce o agentie de publicitate pe care a infiintat-o in anul 2000.

„Dupa ce am renuntat la Look of the Year, am facut o pauza de un an si, la un moment dat, m-am intalnit cu Pila (actualul partener din agentie) si am inceput sa vorbim despre carti de grafica, pentru ca eu am facut la Munchen o scoala de grafica si fostul meu sot era art director si fotograf. Asa ca m-am gandit: ce stiu eu sa fac, in afara de modelling si de organizare de evenimente de fashion? Impreuna cu Pila am demarat agentia de publicitate, am inceput cu o secretara, un client, iar acum avem una dintre cele
mai creative agentii independente din Romania”, a dezvaluit Catalina intr-un interviu.

Agentia lucreaza cu zeci de branduri celebre, de la banci pana la fabricanti de vin. “Agentia a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de 1,61 milioane euro, insa jumatate din cifra de afaceri este reprezentata de serviciile de creatie si de strategie ale companiei. Veniturile din serviciile agentiei au fost la sfarsitul anului trecut de 751,77 mii euro.
Pe prima jumatate din 2010, agentia spune ca a tras linie sub o cifra de afaceri de 1,15 milioane euro, si 406,3 mii euro venituri din serviciile proprii, un an mai bun comparativ cu precedentul care se incheia la o cifra de afaceri cu doar 450.000 euro mai mult”, s-a scris despre afacerea iubitei lui Oltin Hurezeanu, concurentul de la Exatlon. (Matei Vaihan)

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.