Iubita lui Radu Drăgușin, vedeta tribunelor la meciul României cu Ucraina. Cum a apărut Ioana Stan pe Allianz Arena

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 19 iun 2024, 20:37

Radu Drăgușin a fost printre cei mai eficienți fotbaliști de pe teren din tabară României.

Sursa: Instagram / Radu Drăgușin

Ioana Stan, iubita fotbalistului Radu Drăgușin, a strălucit în tribune la meciul România-Ucraina, susținându-l cu entuziasm și mândrie în cea mai importantă seară a carierei sale de până acum.

Pe 17 iunie 2024, Ioana Stan a fost o prezență remarcabilă în tribunele stadionului Allianz Arena din Germania, unde a avut loc meciul România- Ucraina din cadrul EURO 2024.

Partida, marcată de un succes răsunător al echipei naționale a României, a fost unul dintre cele mai importante evenimente sportive pentru fotbalistul Radu Drăgușin, care a avut parte de un sprijin extraordinar din partea iubitei sale, Ioana.

Iubita lui Radu Drăgușin a întors toate privirile

Ioana Stan s-a pregătit cu atenție pentru a-și susține partenerul în acest moment crucial, purtând culorile naționalei României și având cu ea steagul tricolor. Apariția ei a atras toate privirile, Ioana reușind să impresioneze atât prin ținuta sa, cât și prin entuziasmul de care a dat dovadă pe parcursul întregului meci. Pe rețelele de socializare, Ioana a împărtășit emoțiile puternice și mândria pe care le-a simțit, postând pe Instagram: „17.06.2024.

Emoții puternice și mândrie”
.

Meciul a început sub presiunea rezultatului pentru echipa României, jucătorii arătând crispați în primele minute ale partidei. Ucraina a fost echipa care a dominat teritorial la început, având mai multe ocazii de gol. Cu toate acestea, apărarea României, condusă de Florin Niță, Andrei Burcă și Radu Drăgușin, a reușit să respingă fiecare atac periculos al adversarilor.

Citește și: Reacția de bucurie a lui Edward Iordănescu după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare: „E o victorie memorabilă, nu îmi găsesc cuvintele!”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cum arată sora mai mică a selecționerului României. Maria Iordănescu a fost prezentă în tribune la victoria categorică cu Ucraina

R omânia, victorie categorică cu Ucraina

România a reușit să echilibreze jocul după primele 10 minute, având prima șansă de gol prin Florinel Coman, al cărui șut a fost însă parat de portarul ucrainean Lunin.

În ciuda dominării ucrainene, „Tricolorii” au fost cei care au deschis scorul în minutul 29, printr-un șut spectaculos al lui Nicolae Stanciu. România a continuat să atace și a fost aproape de a-și dubla avantajul înainte de pauză, însă bara transversală a salvat Ucraina după o altă execuție a lui Stanciu.

Repriza a doua a început sub semnul atacurilor României, iar în minutul 54, Răzvan Marin a marcat pentru 2-0 cu un șut puternic, pe jos.

La doar trei minute distanță, Dennis Man a inițiat un raid pe flanc, finalizat cu o centrare perfectă pentru Denis Drăguș, care a marcat pentru 3-0. Ucraina a încercat să riposteze, având două ocazii importante în minutele finale ale meciului, dar acestea nu au fost suficiente pentru a schimba soarta partidei.

Victoria României a fost celebrată de toți suporterii, iar Ioana Stan a fost, fără îndoială, una dintre cele mai vibrante prezențe din tribune.

Sprijinul ei necondiționat și entuziasmul contagios au contribuit la atmosfera de sărbătoare de pe Allianz Arena. Meciul România-Ucraina va rămâne în istorie nu doar prin scorul impresionant, ci și prin momentele de emoție și mândrie trăite de toți cei implicați, inclusiv de Ioana Stan, care a demonstrat încă o dată că este o susținătoare devotată și pasionată a fotbalului românesc.