Iubita lui Ronaldo,Irina Shayk, fotografii incendiare alaturi de alt barbat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:43

Când iubitul nu-i acasă, iubita pozată se lasă!!!

Asa se pare ca stau lucrurile in relatia dintre Cristiano Ronaldo si modelul international Irina Shayk. Pentru ca jobul ei cere sacrificii, iar sa pozezi in costumul Evei inseamna sa faci sacrificiul suprem, Irina s-a conformat si a renuntat la haine pentru o campanie publicitara facuta de un producator de jeansi. Modelina s-a lasat fotografiata fara sutien, stand in bratele unui barbat tatuat, altul decat Cristiano Ronaldo. „Ne iubim mult si avem incredere totala unul in celalalt.
Niciunul dintre noi nu este gelos”, spune iubita fotbalistului. Cei doi s-au logodit anul trecut, de Ziua Indragostitilor, la New York, Ronaldo daruindu-i frumoasei satene un inel in valoare de 120.000 de euro. Nunta? La vara!

Ar fi putut fi la fel de bogata precum Mariah Carey, insa a ajuns leftera, iar acum isi suna prietenii, rugandu-i sa-i imprumute 100 de dolari! Este vorba despre nimeni alta decat Whitney Houston, care nu mai are bani nici sa treaca strada.
In doar 10 ani a cheltuit 100 de milioane de dolari, iar acum asteapta noi concerte si roluri care sa o ajute sa nu-si piarda casele. Care sunt elementele care au contribuit la falimentul starletei? Dependentza de droguri si de alcool! Pentru 2012 Whitney are insa planuri mari. Urmeaza sa lanseze un album, iar in luna august va aparea si un film in care aceasta a jucat. Ce credeti? Mai are sanse sa devina ce-a fost odata?

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.