Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Înainte de a deveni părinți...” Ce planuri au cei doi?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 09 mar 2021, 22:37
Sorin, concurent la Survivor România 2021 în echipa Războinicilor
Sursa: Instagram

Sorin de la Survivor România 2021 și iubita lui trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și se pare că cei doi au planuri serioase de viitor. Ce a anunțat iubita Războinicului?

Sorin de la Survivor România 2021 iubește și este iubit, acesta fiind implicat într-o relație serioasă de mai mulți ani. Chiar dacă el și iubita lui nu sunt căsătoriți, se pare că cei doi au planuri serioase de viitor. Ce a spus iubita Războinicului despre posibilitatea de a deveni părinți în perioada următoare?

Motivul pentru care Sorin de la Survivor România 2021 și iubita lui nu au devenit părinți până în prezent

Citeste si: Survivor România 2021. Zanni, razboi total cu Elena Marin dupa nominalizarea din Consiliul de Eliminare:"Joaca o carte pe care n-as putea sa o joc..."

Îi leagă sentimente puternice, formează un cuplu de mai mulți ani, dar nu s-au grăbit să facă pasul cel mare sau să devină părinți, iar acum, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a dezvăluit adevăratul motiv.

Chiar dacă relația lor este una serioasă, iubita lui Sorin a explicat pe contul de instagram că și-au dorit să mai amâne nunta și momentul în care vor deveni părinți pentru a avea posibilitatea de a călători mai mult și de a se cunoaște foarte bine înainte de a-și întemeia o familie.

„Am vrut să călătorim prin lume, să explorăm alte culturi, să ne și distrăm puțin, să ne cunoaștem mai bine înainte de a deveni părinți.”

, a spus iubita lui Sorin, concurent la Survivor România 2021 în echipa Războinicilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021! Războinicul care a decis să-l nominalizeze pe Alin Sălăjean

Cu toate că nu formează în mod oficial o familie, cei doi locuiesc împreună și au planuri serioase de viitor. Iubita lui Sorin este cea mai mare susținătoare a Războinicului și urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii Survivor România 2021. 

Recent, iubita Războinicului a povestit că acesta a plecat la Survivor România 2021 cu o mare teamă în suflet, având în vedere că ea urma să își schimbe jobul, însă nu primise un răspuns concret înainte ca el să plece în Republica Dominicană.

El a avut o grijă înainte să plece. Eu îmi dădusem demisia de la jobul unde lucram înainte și urma să intru la un alt job.

Din păcate, el a plecat înainte să afle dacă o să primesc jobul sau nu, din fericire l-am primit.

Cred că ăsta a fost stresul lui acolo în emisiune și și-ar fi dorit foarte mult să vorbească cu mine și să afle că sunt ok din punctul ăsta de vedere. I-am spus că nu sunt singură niciodată pentru că noi locuim împreună și el probabil se stresa pentru că stau singură aici, dar emisiunile le văd la părinții lui, nu stau singură niciodată. Au făcut o brigadă nepotul și frățiorul lui, are un frățior mai mic, de 11 ani, și vin la mine. Fac trasee de Survivor cu ei prin casă.”,  a dezvăluit iubita lui Sorin de la Survivor România 2021.

Citeste si: Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația