Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Un membru al familiei lui Sorin a...” Ce se întâmplă în familia concurentului după ce acesta a fost criticat în mediul online?

Autor: Amalia Georgescu
Sorin, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Sorin de la Survivor România 2021 a stârnit multe controverse și a fost de multe ori pus la zid, în special în mediul online. Ce a anunțat acum iubita Războinicului?

Încă de la începutul competiției Survivor România 2021, Sorin și Alin Sălăjean din echipa Războinicilor au avut o relație conflictuală, cei doi concurenți având de foarte multe ori discuții în contradictoriu. După ce a părăsit emisiunea, Alin Sălăjean s-a întors acasă și a dorit să spună publicului adevărul despre Sorin. Dacă multă vreme familia Războinicului nu a reacționat, acum, iubita lui Sorin a răbufnit.

Ce anunț a făcut în mediul online?

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a ajuns la capătul răbdării. Ce a dezvăluit?

Alin Sălăjean sare tot timpul în apărarea lui Albert și cum acesta intră mai mereu în conflict cu Sorin, fostul concurent de la Survivor România 2021 nu se ferește să îl atace pe acesta din urmă în mediul online.

Iubita lui Sorin a atras atenția în repetate rânduri că toate comentariile făcute de Alin Sălăjean au un impact negativ asupra familiei lui Sorin. De această dată, se pare că un membru al familiei Războinicului a ajuns la spital după ce a urmărit un live în care Sorin era pus la zid.

„Sperăm ca Sorin să fie puternic! Însă cu această ocazie vă spun decât atât: am ales să nu răspund unui personaj care a părăsit competiția de mai bine de 3 luni! Ne-am amuzat, ne-am dat seama demult că nu mai poate fi luat în serios!

Însă când negi existența familiei lui Sorin, aici mă faci să spun ceva ce am fost rugată să nu fac! Aseară, după un live, un membru al familiei lui Sorin a ajuns la spital! Înțelegm incapacitatea, înțelegem frustrarea, înțelegem până și nevoie de bani, dar nu vom putea înțelege niciodată lipsa de empatie! Dumnezeu să aibă grijă de toți. Și înainte să acționați, gândiți-vă că atingeți oameni care nu au nicio legătură cu un show.
Sorin are o familie și de trei luni tace la bullying-ul din online, pornit fix de la acest personaj! S-a ajuns prea departe!”
, a scris iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 pe instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal monstru între Sorin Pușcașu și Albert Oprea la Survivor România: "Ești un gunoi!"

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 este de părere că s-au depășit anumite limite, acesta fiind motivul pentru care a refuzat să mai tacă și a făcut publică această informație în mediul online.

Citeste si: Sorin, chitit sa il demaste pe Albert Oprea:"Vreau sa vada lumea cine esti. Nu esti nici asumat si nici barbat!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.