Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, reacție dură după ce Războincul a fost criticat de Roxana Ghiță: „Când ai ieșit mi-ai...”

Autor: Amalia Georgescu
Sorin, concurent la Survivor România 2021 Foto(4)
Sorin, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Concurenții din echipa Războinicilor care au părăsit competiția Survivor România 2021 au făcut dezvăluiri despre Sorin, iar acum, iubita lui a reacționat dur pe instagram. Ce a spus despre Roxana Ghiță?

Sorin de la Survivor România 2021 este unul dintre cei mai controversați concurenți din echipa Războinicilor. Acesta a fost acuzat de o parte dintre colegii de echipă că ar face strategii și că scopul lui ar fi acela de a-l elimina pe Albert, mai ales că acum concurentul a rămas singur, cei din grupul său fiind deja eliminați. Cum a reacționat iubita lui Sorin după ce Războinicul a fost pus la zid?

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, în război cu Roxana Ghiță. Ce mesaj a postat pe instagram?

Roxana Ghiță, Marilena, dar și Alin Sălăjean au făcut mai multe declarații referitoare la Sorin, la scurt timp după ce au părăsit competiția Survivor România 2021 și au ajuns în țară. Dezvăluirile făcute de Războinici nu l-au pus într-o lumină prea bună pe Sorin, motiv pentru care iubita acestuia a simțit nevoia să reacționze dur.

Într-un mesaj publicat pe contul de instagram, aceasta a crticat-o dur pe Roxana Ghiță, precizând că deși acum nu are o părere prea bună despre Sorin, atunci când a ieșit din competiție lucrurile stăteau complet diferit.

„E interesant cum subiectul Sorin e încă pe buzele foștilor concurenți. Îl acuzi, Roxana Ghiță, că trăiește în trecut, dar voi ce faceți? Plus că e destul de ciudat pentru noi, familia lui, să te auzim spunând că ”e ceva putred în el” în condițiile în care când ai ieșit mi-ai vorbit așa frumos de el! Știți că acum îi faceți

imaginea varză deși el nu e aici să se apere. Și influențați opinia publică fără ca el să fi ieșit. Și toate astea pentru ce, pentru că nu rezonează cu Albert? Și l-a votat asumat spunându-i asta și lui. Din punct de vedere social, Albert a pierdut jocul, el nu se integrează, a recunoscut și el! Nu v-am cerut să mințiți. Era o vorbă „dacă nu ai ceva bun de spus, mai bine taci!” Din ce relatați voi 3, pare că Sorin este oaia neagră și nu ne dăm seama ce a făcut așa de grav.
Că face semne la cameră? Ăsta e motiv de râs? Sunt pentru mine, ca să știu cum e! Că l-a votat pe Albert? Asta e, nu e singurul. Și a spus chestia asta! Poate nu e și realitatea noastră! Că noi vedem dincolo de anumite aspecte și conștientizăm că adevărul e întotdeauna undeva la mijloc!”,
a scris pe instagram Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021.

Citeste si: Imagini incendiare cu Romina, cea mai noua concurenta de la Survivor Romania 2021 din echipa Razboincilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 este de părere că Războincii vor doar să îi păteze imaginea lui Sorin și să îi determine pe cei de acasă să nu îl mai voteze, aceasta fiind convinsă că Războinicul este o persoană asumată și că atitudinea pe care o are nu este deloc una greșită.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”