Iubita lui Sorin Oprescu a coborat in 'Beciul Domnesc'. Ce contin proviziile care trebuie sa ii ajunga o saptamana fostului primar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 25 sep 2020, 04:00

Trei drumuri a facut soferul ca sa duca toate sarsanelele in arestul central.

A fost zi de vizita pentru Sorin Oprescu, iubita i-a trecut pragul celulei din „beciul domnesc”. Adriana, medic de profesie, nu a venit cu mana goala, ci a adus cu ea mai multe bagaje pline ochi cu de toate: mancare de regim, insulina si multa apa. Cum nu are dreptul decat la o vizita pe saptamana, iubita a vrut sa se asigure ca pana miercurea viitoare primarul suspendat al capitalei sa nu sufere de foame, asa cum ar fi suferit din lipsa banilor cand a fost nevoit sa ceara 'imprumutul' buclucas, sustin avocatii.

Aflat dupa gratii, Sorin Oprescu a fost suspendat din functie, asa ca primaria a fost preluata de domnul Stefanel Dan Marin. A fost ales in functie cu 39 de voturi pentru, fara a avea vreun contracandidat. El va putea fi schimbat din functie doar cu votul a doua treimi dintre consilieri.  Chiar daca Partidul National Liberal  si Partidul Social Democrat aveau 2  viceprimari in functie, niciunul dintre ei nu si-a dorit interimarul. 

Viceprimarul Cornel Pieptea, din partea PNL, a invocat probleme personale pentru a nu asigura interimatul iar viceprimarul  PSD-ist, Dan Darabont, spune ca a fost o decizie la nivelul partidului.

Marin Stefanel- Dan are 39 de ani, este din Turnu Magurele si a terminat  Facultatea de Stiinte Politice si Administrative. Conform declaratiei sale de avere detine doua terenuri in Dambovita, ambele mostenite, un teren agricol si un altul intravilan.

Noul primar general mai are 3 case si 3 masini. Pe langa functia de consilier general, pe care a ocupat-o in Primaria Capitalei, noul primar interimar mai detine si functiia de director administrativ la o societate comerciala.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO144060##