Iubita lui Victor Slav, schimbare radicală de look! Abia o mai recunosti! Uite cum arată acum Selina

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 ian 2022, 07:21

Selina, iubita lui Victor Slav, schimbare spectaculoasa de look

Sursa: Instagram

Iubita lui Victor Slav este o prezenta discreta in sociali media si nu vrea sub nicio forma sa apara in presa de monden.

Victor Slav și iubita lui, Selină, sunt împreună de doi ani, iar cei doi își văd liniștiți și nestigheriti de povestea lor de dragoste, fară niciun tam-tam în presa mondena. Atât Victor, cooptat acum în proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, cât și iubita lui vor să fie cât mai discreți și nu se afișează foarte mult împreună, însă asta nu înseamnă că relația lor nu este suficient de sudata deoarece fostul prezentator TV a prezentat-o deja familiei sale și totul merge că pe roate intre ei. 

Citeste si: EXCLUSIV! Ilinca Vandici, cadou de milioane din partea lui Moș Crăciun la propriu! Prezentatoarea Bravo, ai stil! Celebrities este pe cale să își împlinească cel mai mare vis

Iubita lui Victor Slav, schimbare dramatica de look

Recent, Victor a postat un filmulet cu schimbarea de look pe care Selina si-a facut-o in ce priveste culoarea parului.

Astfel, frumoasa iubita a prezentatorului TV a renuntat la blond in favoarea satenului.

”Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sunt îndrăgostit și de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selină. Adică am o relație de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieșim în evidență și iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate.

De asta nu suntem cunoscuți publicului larg. Nu, este iubita mea. Este un model de femeie” , a declarat Victor Slav într-un interviu pentru click.ro.

Cine este Selina, femeia alaturi de care Victor Slav traieste o poveste de iubire de peste 2 ani

Citeste si: Reacția juratului Tibi Clenci după ce Viviana Sposub a confirmat că ar fi însărcinată

Mai mult, Selină îl ajuta cu tot ce are nevoie pentru bistro-ul pe care l-a deschis în vara pe bulevardul Decebal. Fie că este vorba despre acte sau modalități de promovare, iubita lui Victor Slav se ocupa de toate aceastea. Mai mult, frumoasa Selină are și o afacere proprie cu parfumuri de care se ocupa. 

Și pentru că relația este una serioasa, Victor Slav i-a prezentat-o pe Selină și fiicei lui din relația cu Bianca Drăgușanu.

Se pare că Sofia în vârstă de 5 ani se înțelege de minune cu partenera lui Victor Slav.