Iubita lui Vlad Pascu riscă să-l urmeze după gratii! Aceasta este anchetată pentru comiterea a patru infracțiuni

Autor: Diana Ghita

Ce infracțiuni a săvârșit iubita lui Vlad Pascu

Sursa: wowbiz.ro; stirilekanald.ro; pexels

Vlad Pascu este șoferul care, aflat la volan sub influența drogurilor, a ucis doi tineri într-un teribil accident. Acum, acesta riscă 10 ani de închisoare.

Nici Rebecca, fosta iubită a lui Vlad Pascu nu este în relații foarte bune cu legea, întrucât este anchetată în vederea săvârșirii mai multor infracțiuni grave, împreună cu mai multe persoane care formau un grup infracțional.

Cu ce se ocupa grupul infracțional din care făcea parte Rebecca

Anchetatorii o acuză pe tânără de complicitate în: lipsirea de libertate, tâlhărie calificată, acces ilegal la un sistem informatic și operațiuni financiare frauduloase. 

Aceasta făcea parte dintr-un grup infracțional și a crezut că va scăpa basma curată dacă îi deconspiră pe ceilalți 6 membri ai grupării: Carol George Comen, Alexandru Andreas, Antonio Nicu Iulian, Andrei Marian, Ștefan Octavian și  Alexandru Casian.

„Respinge ca neîntemeiate cererile și excepțiile privind legalitatea sesizării instanței, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organul de urmărire penală formulate de inculpatul P.

CAROL-GEORGE-COMNEN, prin apărător ales.

Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 2509/P/2022 emis la data de 31.07.2023 de Parchetul de pe lângă Tribunalul București privind pe inculpații:

1. P. CAROL-GEORGE-COMNEN, și domiciliul procesual ales la SCA Cazacu și Asociații, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate;

2.

A. ALEXANDRU-ANDREAS, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate;

3. N. ANTONIO-NICU-IULIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și lipsire de libertate;

Citește și: „E josnic. Să facem o mediere ca să îmi cumpere sufletul copilului meu?”. Părinții tinerilor uciși la 2 Mai, revoltați de medierea propusă de familia lui Vlad Pascu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

4. G. ANDREI-MARIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate;

5. P. ȘTEFAN-OCTAVIAN, fără antecedente penale, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate;

6. V. ALEXANDRU-CASIAN, trimis în judecată fără antecedente penale, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate”,  este

decizia instanței.

Ce pedeapsă riscă Rebecca

Totuși, Rebecca nu a scăpat basma curată, așa cum spera, fiind, și ea, trimisă în judecată pentru fărădelegile săvârșite. Însă, pentru că a dezvăluit ilegalitățile comise de grupul infracțional din care făcea parte, riscă o pedeapsă mai mică.

Citește și: S-a aflat viteza pe care o avea Vlad Pascu în momentul accidentului: „Făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”

„Conform acuzațiilor, totul este foarte grav. Sunt niște infracțiuni chiar și de DIICOT acolo și sunt foarte grave și din punct de vedere al pedepselor pe care trebuiau să le primească cei care sunt în situația asta.

Pe partea cealaltă, ținând cont de faptul că Rebecca este cea care a venit și a devoalat toate lucrurile astea, s-ar putea să scape mai lejer. Nu mai putem vorbi aici despre anchetă, ea este gata demult, trimisă în judecată, în cameră preliminară, frumos, împachetat și acum așteptăm să se fixeze primul termen pe fond”,  declară avocatul Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.