Iubita principalului suspect de la Padina se teme pentru viața ei: ”Sunt foarte periculoși”. Ce spune tânăra despre acuzațiile împotriva iubitului său

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 feb 2024, 11:16

Iubita principalului suspect de la Padina rupe tăcerea

Sursa: Arhivă

O petrecere cu vedete s-a transformat într-un atac sângeros. Sorin Anghel este bărbatul care și-a pierdut viața în atacul cu macete de la Padina, principalii suspecți fiind membrii unui clan cunoscut din Capitală.

Noi detalii apar în cazul atacului sângeros de la Padina. Iubita unuia dintre suspecți a declarat faptul că cei trei sunt nevinovați și că se teme pentru viața ei.

Ce spune iubita principalului suspect în cazul crimei de la Padina

Cei trei suspecți sunt frați și sunt copiii vrăjitoarei Sidonia. Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani și sunt membri ai uneia dintre cele mai periculoase grupări interlope din București.

Gruparea este condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei, și a fost implicată în diverse infracțiuni precum proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune de-a lungul timpului.

Citește și: Ce au descoperit medicii legiști în urma autopsiei în cazul lui Sorin Anghel, bărbatul ucis cu maceta la Padina. De la ce ar fi pornit totul

Iubita principalului suspect în cazul crimei de la Padina a făcut declarații surprinzătoare și susține că totul este fals și că se teme pentru viața ei.

Tânăra susține că ar fi fost imposibil ca cei trei frați să meargă cu macetele în club, ei aflându-se acolo pentru a se distra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

”Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul rând.

În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe niciun scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea. Oamenii ăștia au fost atacați. Eu mă tem pentru viața mea. Oamenii ăștia, am înțeles, sunt foarte periculoși, sunt din nu știu ce clan, Ghenosu ”  a mărturisit tânăra pentru Antena3CNN.

Medicii legiști au efectuat autopsia în cazul bărbatului ucis la Padina

Sorin Anghel și soția sa participau la o petrecere într-un hotel de lux din stațiunea Padina, alături de mai multe vedete. În ciuda contextului festiv, seara s-a terminat într-un mod cu adevărat tragic.

Citește și: Cine sunt cei trei suspecți în cazul crimei de la Padina. Mama lor ar fi o cunoscută vrăjitoare din România

Conform martorilor, incidentul a avut loc în contextul unei dispute apărute între soția victimei și atacatori.

Confruntarea verbală a escaladat rapid, iar în momentul în care Sorin Anghel a reacționat fizic, agresorii au scos cuțitele și l-au urmărit în tot restaurantul.

Potrivit raportului de autopsie întocmit de medicii legiști, Sorin Anghel a fost înjunghiat de șase ori, cu patru înțepături în zona capului și două în spate. Aceste leziuni au avut consecințe fatale, rănile fiind incompatibile cu viața.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.