Iubita unui YouTuber cunoscut a murit după ce a mâncat stridii crude! Amândoi au contractat o bacterie extrem de periculoasă

Autor: Diana Ghita

Iubita YouTuberului a murit la vârsta de 37 de ani

Sursa: Instagram Billy LeBlanc

Billy LeBlanc, un cunoscut creator de conținut pe YouTube, a împărtășit recent o poveste tragică despre cum consumul de stridii crude i-a schimbat viața în mod dramatic.

Pe 14 iulie, Billy LeBlanc a dezvăluit pe Instagram că el și partenera sa, Natalie Clark, au contractat o infecție bacteriană rară după ce au mâncat stridii crude. În urma acestui incident, Natalie și-a pierdut viața, iar Billy a fost la un pas de moarte, întrucât a petrecut 12 zile în spital, dintre care 8 la terapie intensivă.

Ce a postat Billy LeBlanc după moartea iubitei

Într-o postare emoționantă pe Instagram, creatorul de conținut, în vârstă de 44 de ani, a scris: „Sunt sigur că niciunul dintre voi nu știe, dar recent aproape că am murit. Am fost în spital 12 zile. Din păcate, Natalie nu a reușit și a murit”. În mesajul său el a subliniat și durerea pierderii și impactul profund pe care l-a avut acest eveniment asupra sa: „Îmi voi aminti întotdeauna cum ne-am pierdut peste tot împreună.

O voi iubi mereu și îmi va fi dor de ea. Fii în siguranță și ține-i aproape pe cei dragi. Nu știi niciodată când va fi ultima dată când îi vezi.”

Citește și: Au ieșit rezultatele analizelor în cazul fetiței din Călărași care a murit după ce a mâncat macrou congelat! Specialiștii au identificat numeroase tipuri de bacterii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Infecția bacteriană care a cauzat această tragedie, Vibrio vulnificus, este o formă severă de infecție cu vibrio care poate fi contractată prin consumul de stridii crude. Conform Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), această bacterie poate cauza simptome grave precum diaree și vărsături, dar în cazurile severe poate necesita îngrijire intensivă sau chiar amputare, iar aproximativ 20% dintre cei infectați mor, scrie People.

Billy LeBlanc a fost, și el, pe punctul de a-și pierde viața

Mama lui LeBlanc, Yvette Berthelot LeBlanc, a împărtășit și ea suferința familiei într-o postare pe Facebook pe 6 iulie, în care a menționat că ultimele două săptămâni au fost extrem de dificile: „Natalie și-a pierdut viața, iar Billy a fost foarte aproape de moarte [și a fost] în terapia intensivă timp de 8 zile.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru fiul lui Natalie, Julian, pentru familia ei și pentru Billy, atât pentru sănătatea lui, cât și pentru inima lui”.

Billy LeBlanc, care are 208.000 de urmăritori pe canalul său de YouTube, a prezentat-o pe Natalie Clark ca iubita lui într-un videoclip din 2020. Natalie, în vârstă de 37 de ani, era originară din Los Angeles și avea un fiu. Prietenii și comunitatea din online a lui Billy LeBlanc a fost profund afectată de această veste și încearcă să-i ofere sprijin și gânduri bune în această perioadă dificilă.

Citește și: IREAL! Ce a gasit un BARBAT in STRIDIILE pe care le comandase pentru a-si impresiona iubita

„Billy din nou, îmi pare rău, prietene. Sunt atât de trist pentru familia ta și pentru pierderea întregii situații. Iubesc inima bună a lui Natalie și ne va lipsi enorm/ Îmi pare foarte rău, Billy. Nici nu-mi pot imagina. Mă rog pentru tine și Julian. Vă rugăm să nu vă faceți griji pentru rețelele de socializare. Nimic nu contează decât să ai grijă de tine. Dumnezeu să fie cu tine prietene”, sunt câteva dintre comentariile la postarea în care YouTuberul a anunțat moartea iubitei lui.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!