„Iubito, nimeni nu te va putea înlocui”. Ultimul mesaj lăsat de bărbatul din Alba, înainte de a lua viața fiului său și, la scurt timp, și pe a lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2023, 22:54

Ambii au fost găsiți fără suflare, spânzurați, într-un apartament din Alba Iulia

Sursa: Facebook

Bărbatul din Arad, care și-a spânzurat fiul de doar un an, după care, s-a sinucis, i-a lăsat un ultim mesaj fostei iubite, cu puțin timp înainte de a comite dubla crimă.

Un bărbat din Alba și-a spânzurat fiul de doar un an, s-a sinucis, dar nu înainte de a-i lăsa fostei concubine un ultim mesaj. Acesta avea doar 27 de ani și și-a pus capăt zilelor în același mod.

Ultimul mesaj lăsat de bărbatul din Alba, înainte de a-și ucide fiul

Bogdan Radu avea doar 27 de ani și un fiu în vârstă de un an.

Ambii au fost găsiți fără suflare, spânzurați, într-un apartament din Alba Iulia. Cea care a sunat la 112 a fost chiar mama copilului, speriată de mesajele pe care le-a primit din partea acestuia.

„Bine. Iubito, nimeni nu te va putea înlocui vreodată, te iubesc și îți mulțumesc că m-ai iubit și schimbat. Înțeleg că ești mai fericită cu Thomas și respect asta. Îți cer să anulezi pensia alimentară ca să pot să îmi refac viața și să-mi reconstruiesc o familie pe care să o iubesc și să mă iubească.

E tot ce mi-am dorit!”,
au fost ultimele cuvinte ale acestuia, conform antena3.ro.

Citește și: Încă un accident feroviar după tragedia din Galați! Incidentul a avut loc chiar în această dimineață, în Prahova

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Copilul a murit la 11 zile de la aniversarea de un an

Fiul lor împlinise un an pe data de 15 martie, iar drumul vieții i s-a terminat pe data de 26 martie, din cauza propriului tată. Copilul era în grija acestuia și nimeni nu și-a putut explica motivul pentru care Bogdan Rusu a recurs la agest gest.

Crima cu sânge rece a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 25 spre 26 martie.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 01:00. Informațiile pe care acestea le-a oferit mamei au speriat-o, motiv pentru care, a decis să ceară ajutor.

Prin intermediul unui comunicat, poliția a declarat că bărbatul a informat-o pe mamă că micuțul este bine și că, dacă vrea, poate demonstra acest lucru, dar nu a vrut să ofere informații despre locația în care se află amândoi.

Citește și: "Ce poţi să spui familiei, când le pleacă soţia şi mama?" Gina a plătit cu viaţa. Cât de vechi sunt locomotivele din parcul CFR Galati

Mai mult decât atât, acesta nu a mai răspuns la telefon după convorbirea cu fosta lui parteneră și nici la ușa apartamentului în care locuia. După ce oamenii legii au identificat proprietarul și au discutat cu el, au fost nevoiți să îl aștepte să vină la Alba Iulia, pentru a deschide ușa, deoarece acesta nu a fost de acord să fie spartă ușa.

Conform IPJ Alba, trei ore au trecut din momentul în care apelul la 112 a fost efectuat și până când oamenii legii au putut să intre în apartamentul cu pricina.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.