Iubitorii de animale nu mai au liniste! Noi proteste impotriva eutanasierii cainilor

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Disperarea iubitorilor de animale a atins apogeul. Cu gandul la zilele de comsar care se apropie pentru bietele patrupede, ei au iesit in strada, in speranta ca gestul lor ar putea schimba ceva.

Insa n-au fost singurii. Zeci de caini si-au insotit stapanii la protest. Si fiecare patruped si-a spus povestea, prin glasul stapanului.

Tasha a fost o catelusa cu o stea norocoasa. A aparut in calea stapanei sale exact cand trebuia, iar Simona n-a rezistat tentatiei si a prins drag de ea. A luat-o acasa si a facut-o  membra a familiei cu drepturi depline. Iar catelusa  ii multumeste, in felul sau.

Acum, cele doua sunt de nedespartit.

Stapanii animalelor s-au folosit de propriile exemple pentru a indemna oamenii sa adopte un caine. Oamenii au aprins chiar si lumanari, in semn de protest impotriva omorarii cainilor. Cu totii militeaza pentru aceeasi varianta: sterilizarea maidanezilor si nicidecum eutanasierea lor.

Oamenii au de gand sa iasa in strada zi de zi, pana cand se va schimba ceva in decizia autoritatilor.
Parlamentul a decis ca maidanezii care nu vor fi adoptati in cel mult 14 zile lucrãtoare, sa fie eutanasiati!
##VIDEO78759##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.