Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a transmis un mesaj cutremurător: „Te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 13 sep 2023, 15:42

Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a transmis un mesaj cutremurător: „Te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață”

Sursa: arhivă

Sergiu, iubitul Alinei, nu își revine nici acum din șocul vieții lui. Iubita sa a fost ucisă de cea mai bună prietenă și a trecut mai bine de o lună de la tragedie. Băiatul a transmis un mesaj cutremurător.

Tragedia de pe 6 august a șocat o țară întreagă. Nimeni nu și-a putut explica cum o prietenie din copilărie se poate transforma într-o crimă cu sânge rece. 

Loredana a ucis-o pe Alina într-o noapte de la începutul lunii august, iar apoi i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă.

Cele două prietene aveau 18 ani și lucrau ca și cameriste la un hotel din Saturn. 

Ce mesaj cutremurător a transmis iubitul Alinei

După mai bine de o lună de la moartea Alinei, iubitul ei, Sergiu, a transmis un mesaj sfâșietor. Se pare că cei doi aveau o frumoasă poveste de iubire, care nu a putut fi trăită până la capăt.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu m-am obișnuit cu ideea că tu nu mai ești. Mi-ai lăsat un gol în suflet. Chiar dacă a trecut o lună de când nu mai ești printre noi, eu totuși nu m-am obişnuit cu ideea că tu nu mai eşti, în tot acest timp îți duc dorul din ce în ce mai mult și mai tare, te iubesc și te voi iubi până la ultima mea clipă din viață, să fiu sincer mi-ai lăsat un gol în suflet, nu va putea nimeni să înlocuiască acel gol din inima mea și din sufletul meu, dar știu că mă vezi

de acolo de sus şi că mă veghezi în tot ceea ce fac şi că te bucuri de succesul meu, îmi este extrem de dor de ține şi îmi este extrem extrem de greu fără tine, niciodată nu mi-am imaginat că mi se va întâmpla una ca aceasta, te iubesc, iubirea mea ”, a fost mesajul postat de Sergiu, iubitul Alinei. 

Citește și: Tânăra care i-a luat viața prietenei sale, în Mangalia, dorește să rămână după gratii. ,,Se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă"

Loredana spune că regretă crima

Loredana și-a ucis prietena și i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc, ajungând acolo cu ajutorul unui taxi. Autoritățile au decis arestarea Loredanei, care acum se află după gratii. 

Potrivit apropiaților Loredanei, se pare că tânăra de 18 ani regretă profund că a ucis-o pe prietena ei și consideră că nu merită iertare. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.