Iubitul de 22 de ani al lui Naomi i-a facut declaratii in direct. Uite ce inel de logodna i-a dat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:58

Naomi marturiseste cat de greu i-a fost sa devina femeie si a spus ca face eforturi sa isi faca si operatia de schimbare de sex.

Transexualul Naomi marturiseste ca a vut un client roman, fotbalist cat si un chitarist celebru din America. In frankurt exista expozitii si targuri speciale. "Am avut un singur cunoscut drept client. Am fost placut surprinsa ca in camera mea a intrat acest chitarist pentru ca le un moment dat am avut un look mai ciudat, cu creasta si el a intrat si m-am uitat ciudat. Avea un comportament de artist. Ne-am uitat unul la celalalt si am avut un gen de feedback si apoi am discutat de muzica apropae o ora."


"Cel mai mult mi-a placut un fotbalist de vreo 26 de ani, care avea un gen de timiditate si chiar m-a facut sa ma indragostesc de el.|

Iubitul lui Naomi, Alex, a intrat in direct si a marturisit cum o alinta el pe Naomi si ca o va astepta la aeroport. El a spus ca o iubeste mult si ca abia astepata sa revina in Germania.
"Si eu lucrez in bransa artistica, dar nu vreau sa dau mai multe detalii."

Alex are 22 de ani si e mai mic ca Naomi cu 13 ani. Naomi a aratat publicului si inelele primite de la iubitul ei, cat si pe cel de logodna.

 

Taguri: