Iubitul ei are voie sa aiba patru iubite! Cine spune asta? Afla in aceasta seara, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2019, 21:34

Incepe o noua editie “Vulturii de noapte”, astazi, de la ora 23:15, la Kanal D.

O editie plina de suprize, jocuri incitante si foarte multe provocari sunt pregatite pentru invitatii editiei, Adina Postelnicu, Mihai Traistariu, Diana Enache si Jean de la Craiova. 

 

 

 “Eu mi-as fi dorit sa fiu araboaica, si va spun si de ce. Iubitul meu este arab, si mi-am dat seama … sa fii femeie araboaica este perfect.

Ideal este sa fii prima nevasta, pentru ca vin urmatoarele trei, pentru ca ei au voie sa aiba patru iubite, care fac treaba. Una spala, una calca si una face mancare. Prima nu face nimic. (…) Deocamdata eu sunt prima, <le astept> si pe celelalte”, marturiseste amuzata Adina Postelnicu la “chestionarul” fulger “Ce ti-ar fi placut sa fii daca …”, adresat invitatilor, de Vulturi. 

 

 

Dansul "lebadoiului" in premiera, la "Vulturii de noapte"

 

Bursucu ii face o surpriza colegului sau, Catalin Cazacu, spunandu-i ce si-ar fi dorit ca parintii vedetei sa fie fiul lor:

“Cataline, parintii tai si-au <dorit> si isi <doresc> sa te vada asa …”, spune amuzat Bursucu si imaginile cu Vulturul Cazacu apar pe ecranelele din studio.

 

 

“Mama, toata viata ti-ai dorit sa fiu balerin. A venit momentul!”, spune Catalin atunci cand isi face aparitia pe scena show-ului imbracat cu fustita, colanti si maieu … albe.

Nu ratati o editie incendiara astazi, de la 23:15, la “Vulturii de noapte”, imediat dupa “Exatlon”, de la ora 23:15.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.