Iubitul ei i-a spus ca vrea sa treaca pe la ea, asa ca a vrut sa ii faca o surpriza si s-a aranjat superb, extrem de sexy. Nu isi inchipuia insa ce avea sa urmeze! E cutremurator ce i-a facut barbatul timp de 4 ore

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 19:35

Kelsie Skillen, o tanara in varsta de 19 ani din Marea Britanie, a postat pe contul ei de socializare o serie de fotografii socante, prin care a vrut sa traga un semnal de alarma.

Ea avea de cateva luni de zile o relatie cu James McCourt, un adolescent de aceeasi varsta. Intr-o seara, tanarul i-a spus ca trece pe la ea, pentru ca vrea sa o vada.

Dorind sa ii faca o surpriza, Kelsie s-a aranjat foarte elegant, fiind extrem de sexy. Doar ca in niciun moment nu isi inchipuia prin ce avea sa treaca.

Cand a ajuns la locuinta ei si a vazut-o, partenerul ei a incuiat apartamentul si a batut-o cu bestialitate neintrerupt, timp de 4 ore.

Din fericire Kelsie a avut taria de a-l reclama la politie, dupa care s-a fotografiat si si-a spus povestea pe Facebook.

"M-a batut pana cand am intrat in spital. Am corpul plin de vanatai, m-a lovit in mod repetat la fata. Azi am fost la tribunal, din fericire judecatorul a decis ca este vinovat pentru tot ceea ce a facut si ca va plati. Sa nu acceptati asa ceva! O femeie nu trebuie batuta, niciodata!", a scris tanara pe contul ei de socializare.

Iata cum arata acum, va avertizam ca imaginile sunt socante:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: