Iubitul Elenei Udrea a ramas fara permis de conducere dupa ce a circulat cu 152 km/h! Adrian Alexandrov a contestat procesul verbal

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 oct 2020, 10:35
Elena Udrea si Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a ramas fara permisul de conducere, dupa ce a fost surprins conducand cu 152 km/h în localitatea Călugăreni. 

Iubitul Elenei Udrea a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile, după ce a condus cu 152 km/h în localitatea Călugăreni. Evenimentul a avut loc la inceputul anului, in luna februarie, dar Adrian Alexandrov a spus ca aparatul radar se afla in miscare si ca in acest caz, acesta poate da erori cu o marja de 6-7 km/h, astfel a contestat procesul verbal.

Iubitul Elenei Udrea a invocat faptul că ”nu se poate face dovada celor menționate în cuprinsul procesului-verbal întrucât fotografia radar nu poate evidenția viteza de deplasare a autoturismului”.

Adrian Alexandrov a primit si o amenda

Dupa aceasta intamplare,  Adrian Alexandrov a primit si o amenda de 1.305 lei. Iubitul Elenei Udrea se afla la volanul unui autoturism marca BMW, in momentul in care a accelerat. 

Instanta a primit din partea IPJ Giurgiu fotografiilie din care reiese clar ca iubitul Elenei Udrea a depasit limita legala. Astfel, Cererea lui Alexandrov a fost respinsa si a fost pedepsit.

Mai mult de atat, aparatul era conform din punct de vedere tehnic.

 Fiind vorba despre o porțiune de drum în care limita de viteză era de 100 km/h, dacă Adrian ar fi convins instanța că a avut mai puțin de 150 km/h, ar fi rămas doar cu o amendă, fara ca permisul să-i fie suspendat.

 Hotararea judecatoriei Giurgiu nu este insa definitiva si poate fi atacata cu apel in maxim 30 de zile.

Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat

In urma cu 3 ani, Alexandrov a primit sase luni de inchisoare cu suspendare, deoarece a condus fara permis. Alexandrov a incercat sa le explice magistratilor ca s-a urcat la volanul masinii, pentru ca a auzit impuscaturi in preajma casei.

Iubitul Elenei Udrea le-a explicat magistratilor ca a sunat la 112 sa anunte incidentul, dar niciun echipaj nu a ajuns la timp la fata locului si s-a urcat la volanul masinii sale ca sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie.

 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii