Iubitul Gabrielei Cristea primeste cadouri de la fane! Vezi ce reactia a avut vedeta cand l-a prins

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Tavi Clonda, prin prisma meseriei este un artist curta de femei. Si asta s eintampla deseori la concertele pe care le sustine cu band-ul sau.

##VIDEO106642##Tavi Clonda i-a spus Gabrielei Cristea ca are un secret pe care nu il mai poate tine ascuns: Astfel, iubitul vedetei a recunoscut ca in aceasta dimineata a gasit pe biroul sau o ciocolata si crede ca este de la o admiratoare. Daca va asteptati ca Gabriela sa tune si sa fulgere, iata ca nu a fost asa.

Foarte zambitoare, vedeta a luat ciocolata in mana si i-a zis ca o confisca.

Tavi, foarte bine dispus nu a protestat. Cei doi se sustin reciproc si nu isi fac niciodata crize de gelozie, dovada sta si micul incident din aceasta dupa-amiaza.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.