Iubitul gelos o vroia cat mai grasa, ca sa nu-l paraseasca. E uimitor cum arata acum, dupa ce si-a luat inima in dinti si s-a despartit de el. E superba, nu?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:36

In 16 luni, tanara a slabit 70 de kilograme.

In urma cu un an si jumatate, Christine, o americanca din statul Texas, avea 1,65 metri si aproape 140 de kilograme. In plus, avea si un iubit agresiv, care ii facea viata un calvar. Din cauza stresului, manca haotic, dar asta nu il deranja pe partenerul ei. De fapt, era multumit de faptul ca era grasa, pentru ca asa nu se mai uita nimeni la ea, chiar daca asta ii punea fetei viata in pericol.



A incercat sa tina diete, dar revenea rapid la mancarea nesanatoasa. Pentru ca greutatea ii punea in pericol sanatatea, a apelat, la sfatul medicilor, la o operatie de micsorare a stomacului si, impreuna cu schimbarea a stilului de viata, a reusit sa slabeasca 70 de kilograme.

"Pe masura ce pierdeam kilogramele, imi regaseam increderea in mine, o regaseam pe femeia muncitoare si dedicata care se afla in mine, dar era prea timida sa iasa la suprafata", a
marturisit ea.

Iata cum arata tanara acum:

New dress, new shoes-thank you Amazon! What y'all think? #ootd

A

photo posted by Christine Carter (@weightlosshero) on