Iubitul Larisei Groza, mesaj cu subînțeles la scurt timp după ce tânăra a anunțat că va avea un copil: „Nu te lasă mama ta...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 iun 2024, 15:19

Ce a postat iubitul Larisei

Sursa: Instagram Larisa Groza

Sâmbătă, pe 8 mai, Alex Cristian, iubitul Larisei Groza, a postat, pe rețelele sociale, două videoclipuri prin care se pare că a vrut să-i transmită niște mesaje fetei.

Larisa, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, și iubitul ei, Alex Cristian, se cunosc din decembrie 2022, însă aceștia și-au făcut publică relația abia joi, pe 6 iunie, moment în care, într-o postare cu burtica de gravidă, au anunțat și că așteaptă un copil.

Ce mesaj cu subînțeles a transmis iubitul Larisei de la „Casa iubirii”

Partenerul tinerei, în vârstă de 26 de ani, pare să aibă o situație materială bună, întrucât, pe contul lui de Instagram, se regăsesc diverse fotografii în care apare la volanul unui bolid de

lux sau cu sume impresionante de bani în mână. Prin astfel de postări, Alex Cristian dă de înțeles că este capabil să susțină o familie, din punct de vedere financiar.

Același lucru l-a dat de înțeles și printr-o postare publicată ieri, pe Instastory. Acesta s-a filmat, în mașină, în timp ce asculta melodia „Tarabana se aude, așa vor femeile”, cântată de Ionuț Florea. Câteva dintre versurile acestei piese muzicale fac referire la bărbații cu bani, printre care și Alex consideră că se află.

Citește și: Ce bolid de lux conduce iubitul Larisei Groza! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” așteaptă un copil cu un tânăr înstărit

„Aruncă pentru ele bani, bani, bani, numai bani/ Că femeile frumoase au bărbați milionari”,  este fragmentul din melodie care a rulat pe fundalul videoclipului său.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ce a făcut Larisa Groza după ce a văzut mesajul iubitului ei

Din moment ce a făcut public un astfel de mesaj, este posibil ca Alex să fi vrut să transmită faptul că banii îl fac să fie un bărbat pe măsura iubitei lui sau că Larisa duce o viață bună lângă el, întrucât are cu ce să o susțină.

În orice caz, cert este că fosta concurentă a înțeles rapid mesajul cu subînțeles al partenerului ei, întrucât a repostat imediat la Instastory videoclipul lui, pentru a le arăta oamenilor din online ce dedicații

îi face viitorul tătic.

Citește și: Primul mesaj al iubitului Larisei Groza după ce au anunțat că vor deveni părinți: „Ești inima mea”

În plus, înainte cu câteva ore să posteze filmulețul legat de posibilitățile lui financiare, Alex Cristian a publicat un clip în care se afla la salon, pentru o împrospătare de look, iar pe fundal a atașat o piesă foarte populară în această perioadă, cântată de manelistul Babasha.

Prin versurile pe care le-a ales pentru respectivul videoclip, tânărul pare să dea de înțeles că mama Larisei nu ar fi de acord cu relația lor, deși urmează să aibă un copil împreună.

„Te duc undeva secret/ Păi na, păi na/ Nu te lasă mama ta să umbli cu Babasha”,  este fragmentul muzical pe care Alex l-a atașat clipului său.