Iubitul lui Emily Burghelea a fost pus într-o situație inedită „ Dacă vede Emily mă omoară” Cum a reacționat vedeta când a ajuns acasă

Author: Diana Bostan

Emily Burgheala a fost surprinsă într-un mod inedit de soțul ei

Sursa: Instagram- Emily Burghelea

Emily Burghelea și iubitul ei au împreună doi copii minunați și plini de energie. Fiind plecată cu treabă, copiii au rămas în grija tatălui, însă situația a scăpat de sub control.

Vedeta TV a rămas șocată de ceea ce a găsit în momentul în care a ajuns acasă, însă iubitul ei i-a promis că va rezolva totul.

Emily Burghelea a avut parte de un șoc când a ajuns acasă

Emily i-a lăsat pe copii în grija tatălui, iar acesta le-a îndeplinit toate dorințele, însă lucrurile au scăpat de sub control. Cei doi copii, inspirați de mama lor, s-au gândit că ar fi o idee bună să exerseze manichiura.

Citește și: “Mi s-a tăiat răsuflarea” Ce a pățit Emily Burghelea în vacanță, în Maldive! I-au dat lacrimile instant

Însă oja nu a ajuns pe unghii, ci pe covor. Iubitul lui Emily și-a păstrat însă calmul și a decis să filmeze totul pentru mama lor. „Știe cineva cum se ia oja de pe mochetă? Dacă vede Emily mă omoară”, a scris iubitul lui Emily Burghelea pe contul lui de Instagram.

Citește și: Momente de panică pentru Emily Burghelea, în vacanță: ”Tel Aviv este atacat!” Blondina a imortalizat momentul în care o rachetă a fost lansată

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fosta asistentă TV a ajuns acasă imediat după vederea imaginilor și a avut parte de un șoc. Deși a fost foarte supărată, iubitul i-a promis că va rezolva situația și mocheta va fi ca nouă.

Emily și iubitul ei se consideră suflete pereche

Cei doi îndrăgostiți nu ratează vreo ocazie de a petrece timp împreună și de a imortaliza momentul. Aceștia petrec mult timp împreună, atât în doi, cât și cu cei doi copii și se consideră a fi suflete pereche.

Citește și: Emily Burghelea, peripeții în vacanța din Tel Aviv, după ce și-a luat țeapă de la agenția de turism. Ce a găsit vedeta în camera de hotel este îngrozitor. Imaginile au ajuns pe internet: ”Preț de 5 stele”

Emily și iubitul ei au luat parte la o nuntă în Toscana, Italia, iar acest lucru i-a făcut să fie nostalgici. „You are my favorite feeling! Știi că ți-ai întâlnit sufletul pereche atunci când te uiți în ochii lui și simți liniște, dragoste căldură”, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Citește și: Emily Burghelea, apel disperat pe internet: "Ajutor!" Ce se întâmplă cu fiica sa, Amedea

Fosta concurentă „Bravo, ai stil” și iubitul misterios trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună doi copii, pe Amedea și Damian. Iubitul lui Emily Burghelea și-a păstrat secretă identitatea, purtând o mască în spațiul public. Despre el se știe că este un prosper om de afaceri în domeniul IT, iar pentru a păstra misterul, nunta a avut loc în mare secret.