Iubitul lui Laurette, acuzatii GRAVE lansate de fosta lui soacra! Afla despre ce este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:05

Acuzatii grave se abat asupra iubitului manechinului Laurette, cea care in urma cu ceva timp a avut parte de un incident neplacut la un solon unde urma un tratament pentru vergeturi. Fosta iubita a barbatului lui Laurette l-a acuzat pe acesta ca a bagat-o in puscarie si ca i-at fi vandut masina fara ca ea sa stie.

In direct a fost doamna Mioara fost soacra a lui Mihai- iubitul lui Laurette care a povestit lucruri halucinante despre Mihai, iubitul lui Laurette.

"In anul 2001 din cate imi amintesc fetita mea era director economic si eu avand vreo trei firme. Intre 2001 si 2005 cand eu am aflata despre aceste masini eu platindu-mi impozitele la casa. Comportamenul lui Mihai pana am aflat de masini a fost impecabil vreau sa spun ca ne gatea pentru ca noi lucram pana tarziu.
Mihai cu Corina au stat un an si jumatate la mine, iar restul au stat in Baneasa intr-un apartament modern si luxos, fetita mea era director economic la trei fime, el lucra cu tatal lui si mergea in Germania unde aduceau sper vanzare diverse lucruri",
a spus fost soacra a lui Mihai.

"In ultima perioada i-am dat bani pentru ca aveau niste restante, iar fetita mea s-a vandut si terenul ei pentr a-i ajuta sa-si termine vila", a mai adaugat femeia.
Ea a povestit ca acesta in loc sa-i duca masina la service, asa cum spunea ca face barbatul i-ar fi vandut masina, de fapt fara ca iubita lui din aceasta perioada sa stie ce se intampla cu adevarat. Imediat dupa aceasta intamplare Corina s-a despartit de Mihai, dar nicodata nu si-a primit banii sau masina inapoi.

Mai apoi conform celos spune de fosta soacra acesta i-ar fi bagat fiica in puscarie pentru ca acesta foarte multe datorii.
Mihai i-ar fi furat si buletinul, dupa aceasta intamplare acesta a venit la mine si la Corina constant cu flori ca sa-l iertam si i-a spus ca daca se intoarce la el ii da masina.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.