Iubitul lui Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere! Ce cadou inedit a primit Alex Leonte din partea artistei VIDEO

Autor: Madalina Maftei

Iubitul lui Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere! Ce cadou inedit a primit Alex Leonte din partea artistei VIDEO

Sursa: Instagram Theo Rose

Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose, a împlinit 28 de ani. Ce cadou i-a făcut artista partenerului ei?

Theo Rose și Alex Leonte trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Cei doi își țin relația departe de ochii lumii, însă, evenimentele importante din viața lor le împărtășesc mereu cu urmăritorii lor. Ieri a fost zi de mare sărbătoare pentru cei doi îndrăgostiți, deoarece Alex, iubitul artistei, a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani.

Theo Rose, surpriză de zile mari pentru iubitul ei. Ce cadou a primit Alex Leonte de ziua lui

Ieri, Alex Leonte, partenerul lui Theo Rose, a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Cei doi au petrecut alături de câțiva prieteni dragi, într-un local din Capitală. Alex a avut parte de un tort spectaculos, dar și de un cadou neașteptat.

Ca de fiecare dată, Theo se ține de șotii, aceasta i-a pregătit iubitului ei un cadou inedit. După ce Alex a suflat în lumânări, a venit și momentul cadoului.

Acesta a primit în dar mai multe bancnote de 500 de lei pe care apare chipul lui. Acestea se intitulau ”Leoni’’, după numele lui. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”La muuuulți aaaanni!!! Avem aici și un cadou, ia vezi. 500 de leoni, câteva miuțe acolo ca să fie bine’’, i-a spus Theo Rose iubitului ei.

Citeste si: Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose! Astăzi este ziua lui și a împlinit 32 de ani

Prietenii nu au uitat-o pe Theo Rose, așa că i-au pregătit și ei o surpriză.

Artista a primit și ea bancnote cu chipul ei pe ele, numite ”Eurorosse”, după numele ei. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, alături de oamenii dragi lor, aceștia fiind extrem de fericiți de momentul important din viața lor.

Theo Rose și Alex Leonte au o relație bine închegată, la un moment dat, cei doi au luat o pauză, semn că lucrurile dintre ei nu mai mergeau așa bine, însă și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și și-au mai dat o șansă.

Citeste si: Bodgan de la Ploiești le-a făcut o surpriză legată de Theo Rose fanilor: „Uitați-vă și voi!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.