Iubitul Nadinei, cea mai frumoasa declaratie de dragoste, chiar in fata juratilor emisiunii “Bravo, ai stil!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 04:10

Ce au de spus ceilalti jurati si cum suna declaratia de dragoste a lui Alin pentru cea care ii va deveni sotie veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ais til!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D.

In editia din aceasta seara, in care se anunta a fi una cu totul si cu totul speciala, in cadrul careia concurentele vin insotite de catre un partener, juratii au parte de o surpriza de milioane din partea lui Alin, iubitul Nadinei.

Acesta ii face tinerei una dintre cele mai frumoase si emotionante declaratii de dragoste tinerei, sub privirile emotionante ale acesteia.

“Cat te straduiesti tu pentru fata asta… Te-a tarat pe scena asta, te-a imbracat intr-un hal…”, spune

Raluca Badulescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce au de spus ceilalti jurati si cum suna declaratia de dragoste a lui Alin pentru cea care ii va deveni sotie veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ais til!”, difuzata la ora

23:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.